Kasiaa2113
Początkująca w BB
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już też po na niepeknietych choć jeden chyba był w trakcie tak przynajmniej podobno wyglądał dostalam duphaston od soboty mam dopiero zacząć brać dwa razy dziennie po jednej tabletce i na 19 grudnia wizyta na 10.20 . Teraz pozostało tylko czekać w trakcie i po bolało jak na @ oby ten dzień okazał się dla nas szczęśliwyHej ja już po IUI. Endo 10mm i dwa pęcherzyki 18,4mm i 23,7mm oba w całości ale gin lekko nacisnol sonda i ten większy pękł na naszych oczach więc stwierdził że idealny moment na podanie żołnierzyków. Od jutra luteina 2x1 i acard 1x wieczorem.
I nie powiem jajniki bola. Gin się śmiał że dziś swieto Barbórki i albo będzie Basia albo mały górnik[emoji2960] staram się nie myśleć nie analizować i nie wyszukiwać objawów przez te 2 tygodnie choć maleńka nadzieję mam na cud.[emoji3590]
@madzialena_baby życzę ci żeby w tobie też zrodziła się malutka Basia.[emoji8]
Ja już też po [emoji4] na niepeknietych choć jeden chyba był w trakcie tak przynajmniej podobno wyglądał [emoji848] dostalam duphaston od soboty mam dopiero zacząć brać dwa razy dziennie po jednej tabletce i na 19 grudnia wizyta na 10.20 . Teraz pozostało tylko czekać [emoji43] w trakcie i po bolało jak na @ [emoji55] oby ten dzień okazał się dla nas szczęśliwy [emoji7]
No to faktycznie idealny moment! Powodzenia!Hej ja już po IUI. Endo 10mm i dwa pęcherzyki 18,4mm i 23,7mm oba w całości ale gin lekko nacisnol sonda i ten większy pękł na naszych oczach więc stwierdził że idealny moment na podanie żołnierzyków. Od jutra luteina 2x1 i acard 1x wieczorem.
I nie powiem jajniki bola. Gin się śmiał że dziś swieto Barbórki i albo będzie Basia albo mały górnik[emoji2960] staram się nie myśleć nie analizować i nie wyszukiwać objawów przez te 2 tygodnie choć maleńka nadzieję mam na cud.[emoji3590]
@madzialena_baby życzę ci żeby w tobie też zrodziła się malutka Basia.[emoji8]
To życzę oddechu i odpoczynku [emoji4]Hej dziewczyny. Byłam u lekarza. Zrobił usg i powiedział że po tym całym zajsciu co miałam w niedzielę jest wszystko ok.. Podjęliśmy decyzję że miesiąc odpuszczamy staramy się normalnie a w styczniu kolejna iui..
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]Ja już też po [emoji4] na niepeknietych choć jeden chyba był w trakcie tak przynajmniej podobno wyglądał [emoji848] dostalam duphaston od soboty mam dopiero zacząć brać dwa razy dziennie po jednej tabletce i na 19 grudnia wizyta na 10.20 . Teraz pozostało tylko czekać [emoji43] w trakcie i po bolało jak na @ [emoji55] oby ten dzień okazał się dla nas szczęśliwy [emoji7]
A miałaś jakieś krwawienia bo ja miałam nie wiem tak kazał przyjść na wizytę po testowaniu a betę mam zrobić w sobotę 14 ale to chyba za wcześnie 11 dni po inseminacji tym bardziej że były niepekniete ale dzwinilam do kliniki i zapewniają że wszystko się zgadza.. a Ty kiedy masz testować?Fajnie cieszę się[emoji7] ja cały dzień leże bo i brzuch mnie boli i głowa i jakaś niedozycia jestem. A w jakim celu ci wyznaczył wizytę na 19?
A widzę teraz w kalendarzu na 20 grudnia maszA miałaś jakieś krwawienia bo ja miałam nie wiem tak kazał przyjść na wizytę po testowaniu a betę mam zrobić w sobotę 14 ale to chyba za wcześnie 11 dni po inseminacji tym bardziej że były niepekniete ale dzwinilam do kliniki i zapewniają że wszystko się zgadza.. a Ty kiedy masz testować?