reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Część, dziewczyny jestem tutaj nowa 😉nieśmiało pisze bo chciałabym się dowiedzieć jak było u Was. Wczoraj miałam pierwsze IUI lekarz który wykonywał zabieg nie kazał brać luteiny, ale jak zadzowonilam do swojego prowadzącego kazał brać od czwartku. Miała ktoras z Was, że tak późno kazał stosować? Myślałam żeby już dziś lub sroda zacząć brać. Pomóżcie proszę.
Hej😊... mi po 3ch dniach zaleciła branie.

reklama
Ja też mam jutro o 7 do gin a o 8 iui ale ja jestem sceptycznie nastawiona nie robię sobie żadnych nadzieji. Ale za ciebie mocno trzymam kciuki.
Ja niby też jakos nadziei nie mam bardziej jestem podekscytowana faktem że postawiliśmy kolejny krok w walce o dzidzię że coś się dzieje 🙃 wiadomo jakieś ziarnko nadziei jest ale zaraz wracam na ziemię 😉

To że robimy kolejne kroki w walce to będzie nam wynagrodzone[emoji4] więc razem będziemy oczekiwać testowania i razem testować [emoji3590]bo wredna @ na święta nie dostala zaproszenia[emoji2960]
Ja niby też jakos nadziei nie mam bardziej jestem podekscytowana faktem że postawiliśmy kolejny krok w walce o dzidzię że coś się dzieje [emoji854] wiadomo jakieś ziarnko nadziei jest ale zaraz wracam na ziemię [emoji6]

reklama
Do góry