Hej... mi po 3ch dniach zaleciła branie.Część, dziewczyny jestem tutaj nowa nieśmiało pisze bo chciałabym się dowiedzieć jak było u Was. Wczoraj miałam pierwsze IUI lekarz który wykonywał zabieg nie kazał brać luteiny, ale jak zadzowonilam do swojego prowadzącego kazał brać od czwartku. Miała ktoras z Was, że tak późno kazał stosować? Myślałam żeby już dziś lub sroda zacząć brać. Pomóżcie proszę.
reklama
PowodzeniaHej dziewczyny, długo zastanawiałam się czy się odezwać i dzisiaj nadszedł ten czas przygotowujemy się z mężem do pierwszej inseminacji. 6 grudnia działamy, mam nadzieję że Mikołaj będzie chojny w tym roku. Pozdrawiam :*
madzialena_baby
Fanka BB :)
Ja niby też jakos nadziei nie mam bardziej jestem podekscytowana faktem że postawiliśmy kolejny krok w walce o dzidzię że coś się dzieje wiadomo jakieś ziarnko nadziei jest ale zaraz wracam na ziemięJa też mam jutro o 7 do gin a o 8 iui ale ja jestem sceptycznie nastawiona nie robię sobie żadnych nadzieji. Ale za ciebie mocno trzymam kciuki.
Hej... mi po 3ch dniach zaleciła branie.
A wyjaśniła może Ci dlaczego? Bo przy pękniętych pęcherzykach jaki jest sens tak późno?
Nie nie wyjasnila, o dziwo to poza luteina biore rowniez duphastonA wyjaśniła może Ci dlaczego? Bo przy pękniętych pęcherzykach jaki jest sens tak późno?
No właśnie czytam, czyli masz istnie duża dawke ja mam dwie na noc też dziwnie chyba zaryzykuję i jutro zacznę brać rano luteinę. Ja nigdy nie miałam progesteronu badanego więc niewiem jaki mam poziomNie nie wyjasnila, o dziwo to poza luteina biore rowniez duphaston
Zaszkodzisz raczej nie powinna...No właśnie czytam, czyli masz istnie duża dawke ja mam dwie na noc też dziwnie chyba zaryzykuję i jutro zacznę brać rano luteinę. Ja nigdy nie miałam progesteronu badanego więc niewiem jaki mam poziom
kolor nadzieji
To że robimy kolejne kroki w walce to będzie nam wynagrodzone[emoji4] więc razem będziemy oczekiwać testowania i razem testować [emoji3590]bo wredna @ na święta nie dostala zaproszenia[emoji2960]
Ja niby też jakos nadziei nie mam bardziej jestem podekscytowana faktem że postawiliśmy kolejny krok w walce o dzidzię że coś się dzieje [emoji854] wiadomo jakieś ziarnko nadziei jest ale zaraz wracam na ziemię [emoji6]
kolor nadzieji
Mi się wydaje że za dużo progesteronu to chyba niedobrze szczególnie że nigdy nie badalas więc niewiadomo ile wzrośnie. Ale to tylko moje zdanie.[emoji846]
Zaszkodzisz raczej nie powinna...
reklama
madzialena_baby
Dokładnie @ dziękujemy i nie zapraszamy dwie kreseczki to byłby najlepszy prezent na święta jaki mozna dostaćTo że robimy kolejne kroki w walce to będzie nam wynagrodzone[emoji4] więc razem będziemy oczekiwać testowania i razem testować [emoji3590]bo wredna @ na święta nie dostala zaproszenia[emoji2960]
Podziel się: