Ka.2606
Fanka BB :)
Wow, pięknie [emoji7]Jutro IUI [emoji4] w prawym pęcherzyki 21 i 16 a lewy 21 i 12 czekam teraz na zastrzyk na szczęście nie muszę sama go robić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow, pięknie [emoji7]Jutro IUI [emoji4] w prawym pęcherzyki 21 i 16 a lewy 21 i 12 czekam teraz na zastrzyk na szczęście nie muszę sama go robić
Na 14 w klinice a o 15 IUI wreszcie się doczekałamOooooo 4 pęcherzyki pięknie będzie się działo[emoji16] o której jutro iui?
A Ty jutro o której maszOooooo 4 pęcherzyki pięknie będzie się działo[emoji16] o której jutro iui?
No bałam się co z tego będzie bo pierwszy raz to stosowalam ogólnie taką stymulację ale wyszło dobrze endometrium mam 9 to nie wiem czy ok ? 13 dzień cykluWow, pięknie [emoji7]
Na 14 w klinice a o 15 IUI [emoji4] [emoji4] wreszcie się doczekałam [emoji4]
No bałam się co z tego będzie bo pierwszy raz to stosowalam ogólnie taką stymulację ale wyszło dobrze [emoji4] endometrium mam 9 to nie wiem czy ok ? 13 dzień cyklu
Aha a IUI miałam na pękniętych dwóch pęcherzykach 21 i 20 mam i z drugiej strony jeden Orawie pęknięty 16 mmCzęść, dziewczyny jestem tutaj nowa nieśmiało pisze bo chciałabym się dowiedzieć jak było u Was. Wczoraj miałam pierwsze IUI lekarz który wykonywał zabieg nie kazał brać luteiny, ale jak zadzowonilam do swojego prowadzącego kazał brać od czwartku. Miała ktoras z Was, że tak późno kazał stosować? Myślałam żeby już dziś lub sroda zacząć brać. Pomóżcie proszę.
Część, dziewczyny jestem tutaj nowa [emoji6]nieśmiało pisze bo chciałabym się dowiedzieć jak było u Was. Wczoraj miałam pierwsze IUI lekarz który wykonywał zabieg nie kazał brać luteiny, ale jak zadzowonilam do swojego prowadzącego kazał brać od czwartku. Miała ktoras z Was, że tak późno kazał stosować? Myślałam żeby już dziś lub sroda zacząć brać. Pomóżcie proszę.
Za Was dwie trzymam kciuki ☺Ja też mam jutro o 7 do gin a o 8 iui ale ja jestem sceptycznie nastawiona nie robię sobie żadnych nadzieji. Ale za ciebie mocno trzymam kciuki.