Jestem po 2 iui i czekam do 14.12 z testem. Mam brac Duphostan dwa razy po dwie tabletki - trochę się zdziwilam bo ostatnio brałam 2x1. Jak u was to wygląda?
Brałam 2 x 1 przez 10 dni.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem po 2 iui i czekam do 14.12 z testem. Mam brac Duphostan dwa razy po dwie tabletki - trochę się zdziwilam bo ostatnio brałam 2x1. Jak u was to wygląda?
Brałam 2 x 1 przez 10 dni.
Ja nie mam w ogóle [emoji848]Jestem po 2 iui i czekam do 14.12 z testem. Mam brac Duphostan dwa razy po dwie tabletki - trochę się zdziwilam bo ostatnio brałam 2x1. Jak u was to wygląda?
Ja też nie mialam.Ja nie mam w ogóle [emoji848]
Ja przez 10 dni Duphaston 4x1, luteina 2x2 tez nie wiem czemu tak?Jestem po 2 iui i czekam do 14.12 z testem. Mam brac Duphostan dwa razy po dwie tabletki - trochę się zdziwilam bo ostatnio brałam 2x1. Jak u was to wygląda?
Ja przez 10 dni Duphaston 4x1, luteina 2x2 tez nie wiem czemu tak?
Ja ostatnio jak badalam mialam 32 przyDziewczyny a jaki zazwyczaj miewacie poziom progesteronu po owulacji?