madzialena_baby
Fanka BB :)
Eh najgorzej jak trzeba jak w zegarkuWczoraj było i jutro rano będzie dziś już mąż nie ma sily ale dał się namowic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Eh najgorzej jak trzeba jak w zegarkuWczoraj było i jutro rano będzie dziś już mąż nie ma sily ale dał się namowic
Eh najgorzej jak trzeba jak w zegarku
No to na pewno owulacja. Tak ja wtedy też myslalam że to wyrostek ale wyszło że kamica
Eh tak czasem jest, że nie idzie wszystko zgodnie z planem niestety to czekanie wykańcza.. może uda się naturalnie podobno takie cuda się zdarzają trzymam za to kciuki mocno ja też nie wiem co z tym moim cyklem bo jestem umówiona na wizytę na 23 listopada (wcześniej nie ma terminów) ale to będzie mój 3 dzień cyklu (przynajmniej powinien być o ile @ przyjdzie w terminie) i boje się że da mi jakieś leki i nie zmieszczę się w cyklu i przepadnie kolejny miesiąc a jak pójdzie wszystko jak trzeba to na początku grudnia mialabym IUI dlatego też pytałam o to dzisiajTeraz też myślę że owulacja ,gdyby nie to że mój gin na urlop poszedł to dziś bym miała iui a tak muszę miesiąc czekać oby ten cykl był udany
Eh tak czasem jest, że nie idzie wszystko zgodnie z planem niestety to czekanie wykańcza.. może uda się naturalnie podobno takie cuda się zdarzają trzymam za to kciuki mocno [emoji110] ja też nie wiem co z tym moim cyklem bo jestem umówiona na wizytę na 23 listopada (wcześniej nie ma terminów) ale to będzie mój 3 dzień cyklu (przynajmniej powinien być o ile @ przyjdzie w terminie) i boje się że da mi jakieś leki i nie zmieszczę się w cyklu i przepadnie kolejny miesiąc a jak pójdzie wszystko jak trzeba to na początku grudnia mialabym IUI dlatego też pytałam o to dzisiaj
A w poprzednim cyklu gdzie mialam iui tez zaczelam stymulacje 3 dnia cyklu wiec spokojnie. Jesli @ nie przyjdzie za wczesnke to moze sie wymiesciszEh tak czasem jest, że nie idzie wszystko zgodnie z planem niestety to czekanie wykańcza.. może uda się naturalnie podobno takie cuda się zdarzają trzymam za to kciuki mocno ja też nie wiem co z tym moim cyklem bo jestem umówiona na wizytę na 23 listopada (wcześniej nie ma terminów) ale to będzie mój 3 dzień cyklu (przynajmniej powinien być o ile @ przyjdzie w terminie) i boje się że da mi jakieś leki i nie zmieszczę się w cyklu i przepadnie kolejny miesiąc a jak pójdzie wszystko jak trzeba to na początku grudnia mialabym IUI dlatego też pytałam o to dzisiaj
Ja brałam clostilbegyt przez 5 dni. Potem zastrzykCzy przed IUI braliście jeszcze coś oprócz zastrzyku z ovi? Czy tylko wizyty jakiej wielkości jest pęcherzyk i jak jest wystarczająco duży to wtedy ten zastrzyk? chodzi mi głównie czy coś przed bo pewnie po IUI coś wzmacniającego
No właśnie tak mi przeszło przez myśl ze mogła by się trochę spóźnić wyjątkowo co już zdarzało.A w poprzednim cyklu gdzie mialam iui tez zaczelam stymulacje 3 dnia cyklu wiec spokojnie. Jesli @ nie przyjdzie za wczesnke to moze sie wymiescisz
Czyli wszystko zależy od osoby i lekarza co zaleci. Juz chciałbym mieć to za sobąJa brałam clostilbegyt przez 5 dni. Potem zastrzyk