@Evelyn1919 i jak tam? Jak sie czujesz?
reklama
Evelyn1919
Fanka BB :)
No wlasnie mialam sie meldowac jako swirujaca po W Holandii nie sprawdza sie czy pecherzyki pekly bo zel na usg zle dziala na plemniki wierza ze ovitrelle dziala i tyle.@Evelyn1919 i jak tam? Jak sie czujesz?
kolor nadzieji
Napewno działa[emoji4] trzymam mocno kciuki[emoji847][emoji188]
No wlasnie mialam sie meldowac jako swirujaca po W Holandii nie sprawdza sie czy pecherzyki pekly bo zel na usg zle dziala na plemniki wierza ze ovitrelle dziala i tyle.
Musi dzialać to czekamy na efekty ❤❤No wlasnie mialam sie meldowac jako swirujaca po W Holandii nie sprawdza sie czy pecherzyki pekly bo zel na usg zle dziala na plemniki wierza ze ovitrelle dziala i tyle.
Evelyn1919
@kolor nadzieji @Tolka20 teraz ja wam zazdroszcze ze jestescie juz na polmetku
kolor nadzieji
Teraz na tym gorszym półmetku[emoji1]
@kolor nadzieji @Tolka20 teraz ja wam zazdroszcze ze jestescie juz na polmetku
No dokladnie im bliżej testowania tym emocji więcej nie koniecznie dobrych.Teraz na tym gorszym półmetku[emoji1]
kolor nadzieji
Mnie to dziś chyba coś rozkłada głowa boli zimno mi i nic mi się nie chce[emoji848]
No dokladnie im bliżej testowania tym emocji więcej nie koniecznie dobrych.
To do łózka i herbatka z cytrynkąMnie to dziś chyba coś rozkłada głowa boli zimno mi i nic mi się nie chce[emoji848]
reklama
To do łózka i herbatka z cytrynkąMnie to dziś chyba coś rozkłada głowa boli zimno mi i nic mi się nie chce[emoji848]
Podziel się: