Evelyn1919
Fanka BB :)
12. Osiwieje przez to wszystko.Kochana fajnie dołączysz do nas. O ktorej masz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
12. Osiwieje przez to wszystko.Kochana fajnie dołączysz do nas. O ktorej masz?
12. Osiwieje przez to wszystko.
Emocjeeeee!
@Tolka20, @kolornadzieji na pewno Wam się mega dłuży czas, ale nie analizujcie bo zwariujecie! A ja za tydzień pewnie będę robić to samo[emoji23]
Ja tam zaczynam swirowac od jutra takze nie bedziecie same
12. Osiwieje przez to wszystko.
To ja pisałam o tym .
Aronia nic ci nie pomoże na endometrium.
Ja też nie lubię wina a zwłaszcza wytrawnego , ale piłam choć przegryzałam krakersami bo nie mogłam wytrzymać tego smaku.
Musi być z czerwonych winogron.
Grunt że pomogło
Tak bylam wczoraj odrazu. Endometrium nadal rozbudowane. Szyjka zamknięta. Mam jutro powtórzyć HCG i wtedy bedzie wiadimo czy odstawić leki.
Modlę się żeby to był błąd laboratorium, ale nadzieja mnie piwoli opuszcza.: (
Beta 0,8 (((( cZyli jak zwykle nic z tego.
Kochana, co u Ciebie? Jak leczenie?Kochana ja tez nie spodziewalam sie ze mnie to spotka. A jestem po 3 iui nieudanych i po 3 transferach ivf i nadal szukamy przyczyny. Szkoda czasu na te iui. Szukajcie przyczyny i do ivf podchodzcie. 3 lata to dlugo . Tez staralam sie 2 lata natralnie potem rok iui i ivf i minely kolejne 2lata.
Badania tylko droznosc jajowodow i 3 iui
Wszystko niby ok a ciazy brak
Nie poddawaj sie, szukaj, badajcie sie. Idzcie do do dobrego specjalisty ktory zaleci komplet badan. Uda sie Wam kiedys - jestem tego pewna
Trzymaj sie dzielnie!