reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
No a takie pytanie ja biorę duphaston i kończy mi sie zawsze gdzieś koło 27 dnia cyklu czy powinnam to brać dalej czy nie? Jak się kończy opakowanie to czekać na @? Czy powinnam nowe opakowanie rozpocząć?
Ja to już mam taką schize ze sie boje do łazienki chodzić o_O o_O o_O to już nie jest normalne no ale cóż takie życie u nas juz 2 lata tej meczarni psychicznej

reklama
No a takie pytanie ja biorę duphaston i kończy mi sie zawsze gdzieś koło 27 dnia cyklu czy powinnam to brać dalej czy nie? Jak się kończy opakowanie to czekać na @? Czy powinnam nowe opakowanie rozpocząć?
Ja to już mam taką schize ze sie boje do łazienki chodzić o_O o_O o_O to już nie jest normalne no ale cóż takie życie u nas juz 2 lata tej meczarni psychicznej
Jeśli jesteś pewna, że nie jesteś w ciąży, to wg mnie spokojnie możesz odstawić i czekać na @. No chyba, że nie czekasz na @... to najpierw test i jak negatywny to możesz odstawić

Jeśli jesteś pewna, że nie jesteś w ciąży, to wg mnie spokojnie możesz odstawić i czekać na @. No chyba, że nie czekasz na @... to najpierw test i jak negatywny to możesz odstawić

Chodzi mi o to ze zawsze po skończonym opakowaniu jakies 2 dni później pojawia się @ biore po dwie tabletki po 4 dniach od inseminacji i tak sie wlasnie kończą w 27 dniu. Tak z ciekawości po prostu zapytałam czy tak wszyscy biorą. Na razie to jest dramat mąż juz ma dosc i troche zaczyba sie bubtowac takze kolejby miesiac przerwy przed nami jedziemy na urlop dzisiaj kupilismy wycieczkę.

Chodzi mi o to ze zawsze po skończonym opakowaniu jakies 2 dni później pojawia się @ biore po dwie tabletki po 4 dniach od inseminacji i tak sie wlasnie kończą w 27 dniu. Tak z ciekawości po prostu zapytałam czy tak wszyscy biorą. Na razie to jest dramat mąż juz ma dosc i troche zaczyba sie bubtowac takze kolejby miesiac przerwy przed nami jedziemy na urlop dzisiaj kupilismy wycieczkę.
No to ja nie pomogę, bo brałam go raz. A tak to biorę luteiną 2x2 podjęzykowo od 2 dnia po iui. W 14 dniu po iui mam zrobic test i jak pozytywny to kontynuowac a jak negatywny to odstawic i czekac na @. Myślę, że przy dupku podobnie

Powinnaś brać do testu i negatywny to dopiero odstawiasz i przychodzi okres. Pozytyw bierzesz najczesciej do 10-12tyg ciąży.

Powinnaś brać do testu i negatywny to dopiero odstawiasz i przychodzi okres. Pozytyw bierzesz najczesciej do 10-12tyg ciąży.

Hmmm no właśnie a ja zawsze brałam to jedno opakowanie 4 dnia po IUI po 2 tabletki i tak mi sie kończył 27 dnia i po 2 dniach jak się opakowanie kończy dostaje @ i teraz już sama nie wiem

reklama
Do góry