reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
No... Tylko przerażające jest to ile jest takich kobiet jak my. A ja się 10 lat bałam, że wpadnę, dobre sobie [emoji23]

Nigdy nie wiesz co Cie w zyciu spotka. Ja akurat sie nie balam. Ale bralam kilka lat antykoncepcje hormonalna dawno temu. A teraz jak chce to dupa.
Takze takie kwiatki wychodza. Glowa do gory! Sama sobie to juz musze mowic[emoji23]

Trzymam kciuki za nas obie:*
Która to twoja próba?
To będzie druga i ostatnia
Niestety dłużej nie dam rady liczyć na cud
Mamy z mężem po synu z poprzednich związków
Jeden jutro 18 lat kończy A młody w piątek 13
Jeśli się nie uda tzn że nie pisane nam wspólne dziecko. Nie będziemy jednak się zabezpieczać ale tylko przez dwa lata do mojej 40

To będzie druga i ostatnia
Niestety dłużej nie dam rady liczyć na cud
Mamy z mężem po synu z poprzednich związków
Jeden jutro 18 lat kończy A młody w piątek 13
Jeśli się nie uda tzn że nie pisane nam wspólne dziecko. Nie będziemy jednak się zabezpieczać ale tylko przez dwa lata do mojej 40

Ja bym do 4 iui dojechala. Statystycznie aby wykorzystac te szanse warto do konca powalczyc. Moze dorobic badan? Jakie mialas robione dotad?

Ja bym do 4 iui dojechala. Statystycznie aby wykorzystac te szanse warto do konca powalczyc. Moze dorobic badan? Jakie mialas robione dotad?
Tak się z mężem na dwie umówiłam chyba że on zmieni zdanie
Z badań to miałam hormony tsh ft4 ft3 prolkatyna testosteron progresteron amh i wszystko ok
Kilka miesięcy monitoringu z clo i bez clo
Drożność trzy lata temu i badanie nasienia
I kurczę wszystko ok tylko dzieci robić A tu nic od prawie sześciu lat
Zmęczona już jestem

Tak się z mężem na dwie umówiłam chyba że on zmieni zdanie
Z badań to miałam hormony tsh ft4 ft3 prolkatyna testosteron progresteron amh i wszystko ok
Kilka miesięcy monitoringu z clo i bez clo
Drożność trzy lata temu i badanie nasienia
I kurczę wszystko ok tylko dzieci robić A tu nic od prawie sześciu lat
Zmęczona już jestem

Mozesz zbadac te krzywa cukrowa insulinowa to moze miec tez wplyw a drogie nie jest. Mozesz brac profilaktycznie acard (gdyby krzepliwosc krwi miala wplyw), wiecej to chyba faktycznie nie ma sensu...

Cześć :-) ja też muszę wrócić do witamin. Kiedyś lykalam całą garść a teraz nic... ale muszę poprawić się. Od jutra ;-) trzymam kciuki za cykl.

Ja podobnie... choc lykam d3 i prenatal uno (ten mi sie skonczyl i nie kupilam juz) i magnez... dziewczyny niektore biora wlasnie koenzym q10 i melatonine (!) na noc bo jedna lekarka poleca na lepsza jakosc komorek:)

reklama
Do góry