Ka.2606
Fanka BB :)
Piękności [emoji7]No niestety miałam tylko iść ale nic nie widział bo dzidziuś jest za duży. Zobacz załącznik 972106
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękności [emoji7]No niestety miałam tylko iść ale nic nie widział bo dzidziuś jest za duży. Zobacz załącznik 972106
Jak to mówią nadzieja umiera ostatnia. Lepiej ja mieć niż nie mieć. Trzymam kciuki za pozytywny teścik.A ja dziś zrobiłam sobie progesteron z ciekawości (7-8dpo) i wyszedł mi prawie 19. W życiu takiego nie miałam i głupia, głupia nadzieja zaczyna kiełkować [emoji57]
A ja dziś zrobiłam sobie progesteron z ciekawości (7-8dpo) i wyszedł mi prawie 19. W życiu takiego nie miałam i głupia, głupia nadzieja zaczyna kiełkować [emoji57]
Teraz trochę głupia bo już czuję jak okres idzie [emoji6]Nie glupia nadzieja dodaje skrzydeł, a jak będziesz pozytywnie nastawiona to też będzie lepiej
Teraz trochę głupia bo już czuję jak okres idzie [emoji6]
Wracacie do gry w tym cyklu?
To był mój ostatni naturalny cykl przed IUI, teraz 2 miesiące przerwy w staraniach i w sierpniu już zabieg. Miałam podejść na lajcie ale ten progesteron mnie nakręcił. [emoji4]
W ciąży nie , jakoś kilka miesięcy przedCaly czas bralas acard??
No to trzymam kciuki za ten cykl [emoji110][emoji110][emoji110]A przypomnij mi tylko Kochana czemu musicie mieć przerwę?
Tak od razu w pierwszym cyklu po poronieniu działamy dalej. Jutro mam kolejna wizytę minitorujaca cykl. Jak dobrze pójdzie to w przyszłym tyg będzie iui