reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Rozrzedza krew zapobiega zakrzepom, miałam brać od momentu jak pojawiło się poronienie. W trakcie okresu zdarzały mi się skrzepy. Jak teraz dostałam po poronieniu to tego nie bylo
Ja nie miałam żadnych wskazań po prostu rozrzedza krew co ułatwia zadniezdzenia zarodka.

reklama
Dziewczyny jakie badania kwri są potrzebne do IUI?? I co warto spawdzic po za tym? Ktoś wspominał o krzywej i insulinie chyba?

Prolaktyna, tsh, c-125, estradiol, fsh, glukoza, insulina, potem jeszcze badania pod kątem wirusa HIV, kily, różyczki, toxoplazmozy, cytomegalowirusa, wirus zapalenia wątroby typu B i c, grupa krwi
Dziewczyny jakie badania kwri są potrzebne do IUI?? I co warto spawdzic po za tym? Ktoś wspominał o krzywej i insulinie chyba?

reklama
Do góry