To ja pilam taki z aronii na dobre endometrium zamiast winka.
reklama
Ka.2606
Fanka BB :)
Czekamy i trzymamy [emoji110][emoji110][emoji110]Wiem,wiem ale nie wytrzymam przez weekend w stresie. Najwyżej będę beczeć. Wierzę w to że grosik ktory znalazlam w drodze na transfer przyniesie mi szczeście
Martika865
Zaciekawiona BB
Tak będę testować w poniedziałek [emoji16]Dzisiaj nic w kalendarzu nie mamy
Życzę Wam miłego weekendu!![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
@Martika865 jak sie czujesz? Robisz w poniedzialłek bete?
Narazie pobolewaja mnie jajniki i piersi, jak szybko wstane to również czuje takie jakby rozrywanie w macicy .
Misia_91
Możesz dorzucić acard nie zaszkodzi a może pomoże ja brałam 1 tabletkę dziennieOrganizm już sam oczyścil się po poronieniu. to 3 dzien miesiączki. Znów dostałam gonal, tym razem od razu dawka 50 i we wtorek kolejna wizyta.
Do tabletek które biorę od soboty doszedł koenzym Q 50 i Wit. B complex. A z zaleceń codziennie sok z malin i dzikiej róży 100%, zielone warzywa, kiszone warzywa i soki z tych warzyw (ogórki, buraki, kapusta) rośliny strączkowe, olej lniany, ryby morskie i ograniczyć mięso. To wszystko zwiększa płodność.
Znów od początku zaczynam pełna nadziei
Acard biorę już prawie dwa tygodnie
Oprócz tego co wczoraj dostałam w zaleceniach biorę jeszcze właśnie acard, jodid, folik, Wit. D3
Oprócz tego co wczoraj dostałam w zaleceniach biorę jeszcze właśnie acard, jodid, folik, Wit. D3
Możesz dorzucić acard nie zaszkodzi a może pomoże ja brałam 1 tabletkę dziennie
Ka.2606
A Acard na co się bierze?Acard biorę już prawie dwa tygodnie
Przecizakrzepowe
A Acard na co się bierze?
Ka.2606
A czemu u Ciebie wskazanie? Jeśli można spytać[emoji4]Przecizakrzepowe
reklama
Rozrzedza krew zapobiega zakrzepom, miałam brać od momentu jak pojawiło się poronienie. W trakcie okresu zdarzały mi się skrzepy. Jak teraz dostałam po poronieniu to tego nie byloA czemu u Ciebie wskazanie? Jeśli można spytać[emoji4]
Podziel się: