reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Czyli jest szansa duża ze w kolejnym cyklu będę miała inseminacje [emoji28]

Mam nadzieje ze @ szybciej nie przyjdzie bo według apki mam dostać dzień po wizycie w klinice [emoji51]
To wszytko zależy pewnie od lekarza ale myślę że tak jeśli oczywiście nie ma jakiś przesłanek że mogą być nie drozne

reklama
Tak mówi prowadzący i dziś na na prenatalnych też tak wypatrzyl według jego obliczeń to 13t2d
O super ja jeszcze nie wiem co będzie. Ale 2.05 na wizycie lekarz mi powiedział że wg usg to 12+3 tc czyli dziś .am 13+2 A 13 maja na orenatalnych będzie 14 tc i boję się że nie zrobią mi tych badań bo będzie dzidzią za duża

@Sami@ a jak tam u Was sytuacja??[emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Dawno do Was nie zagladałam. Transfer miałam odroczony bo było ryzyko hiperki. Ale miałam w kolejnym cyklu i tak 4 maja miałm transfer 2 zarodków.Jeden klasy A jeden C(5cio i 6cio dniowy).Jeden z zarodkow nam się nie rozmroził.Mam nadzieję że ten cykl będzie owocny.W piątek mam 6dpt i planuję zrobić betę.Mamy jeszcze 2 mrozaczki.

O super ja jeszcze nie wiem co będzie. Ale 2.05 na wizycie lekarz mi powiedział że wg usg to 12+3 tc czyli dziś .am 13+2 A 13 maja na orenatalnych będzie 14 tc i boję się że nie zrobią mi tych badań bo będzie dzidzią za duża
Może nie będzie tak źle i się uda, ja dlatego chciałam zapisać się z zapasem czasu .

Dawno do Was nie zagladałam. Transfer miałam odroczony bo było ryzyko hiperki. Ale miałam w kolejnym cyklu i tak 4 maja miałm transfer 2 zarodków.Jeden klasy A jeden C(5cio i 6cio dniowy).Jeden z zarodkow nam się nie rozmroził.Mam nadzieję że ten cykl będzie owocny.W piątek mam 6dpt i planuję zrobić betę.Mamy jeszcze 2 mrozaczki.

No to super! To mialas jak ja 4 zarodki[emoji3] o tez mialam odroczony.
A ile zaplodnili Wam komorek?

Nam teraz zostaly tez 2 ale slabe 4BC tez z 6 doby...
Czekamy - piatek 10.05 tak??
Kurde to mocne kciuki za sukces!!!

No to super! To mialas jak ja 4 zarodki[emoji3] o tez mialam odroczony.
A ile zaplodnili Wam komorek?

Nam teraz zostaly tez 2 ale slabe 4BC tez z 6 doby...
Czekamy - piatek 10.05 tak??
Kurde to mocne kciuki za sukces!!!
Pobrali 11 wartościowych komórek(w sumie było ponad 30).
9 udało się zapłodnić.
6 dotrwało do 2 doby.
4 dotrwały do 5doby i w piątej były zamrożone a dwa się zatrzymały.
1 w szóstej dobie nadgonił i też go zamrozili.
Miałam trzy słomki(2+2+1)
Przy transferze odmrozili 2 ale jednego niestety nie udało się ładnie rozmrozić i padł i podjęliśmy decyjzję że rozmrażamy jeszcze tego pojedynczego.
Także w sumie było 5.

reklama
Pobrali 11 wartościowych komórek(w sumie było ponad 30).
9 udało się zapłodnić.
6 dotrwało do 2 doby.
4 dotrwały do 5doby i w piątej były zamrożone a dwa się zatrzymały.
1 w szóstej dobie nadgonił i też go zamrozili.
Miałam trzy słomki(2+2+1)
Przy transferze odmrozili 2 ale jednego niestety nie udało się ładnie rozmrozić i padł i podjęliśmy decyjzję że rozmrażamy jeszcze tego pojedynczego.
Także w sumie było 5.

Kurcze piekny wynik i tak!
Podobnie jak u mnie

Trzymam kciuki i czekamy na wiadomosci od Ciebie!![emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Do góry