reklama
Artemida90
Fanka BB :)
U mnie przypadkowych plamien ciąg dalszy, dziś 20dc a ja znowu brudzę i piersi mnie bolą. Mam rozjechane hormony w 3 dupy....
redferrari
Kochana a jak z dietą? Dajesz radę?U mnie przypadkowych plamien ciąg dalszy, dziś 20dc a ja znowu brudzę i piersi mnie bolą. Mam rozjechane hormony w 3 dupy....
Artemida90
Kochana a jak z dietą? Dajesz radę?
Oj błądzę na razie, głodna chodzę, walczę ze sobą by nie podjadać. Dziś zrobiłam deser bez cukru, na bazie mleka, kokosu i nasion chia i truskawki zblendowane z odrobina stewi.
Oto wynik
Ka.2606
Bardzo mi przykro, liczyłam, że się uda [emoji26] trzymaj się [emoji8]Dziewczyny byłam u lekarza. Niestety pęcherzyka nie było, czyli tak jak się spodziewałam
Jedyny plus że beta spadła i dziś była 82, więc na szczęście nie ma ciąży pozamacicznej.
W czwartek idę na kolejną wizytę i zaczynamy na nowo. Ciężko było przyjąć dziś to, ale jestem znowu pełna wiary w kolejną próbę.
Sciakam Was i dziękuję za wszystkie kciuki:*
redferrari
Wygląda pięknie! Ja od stewii wolę ksylitolOj błądzę na razie, głodna chodzę, walczę ze sobą by nie podjadać. Dziś zrobiłam deser bez cukru, na bazie mleka, kokosu i nasion chia i truskawki zblendowane z odrobina stewi.
Oto wynik
Zobacz załącznik 969194
redferrari
Zakrzepica zawał wylew rozległe zylaki w rodzinie, poronienia w mojej klinice w standardzie przed ivfDziewczyny, kiedy wskazane jest badanie MTHFR?
@Dzoannna, jak możesz to wykreśl mój monitoring na Clo. Za szybko się na to nakręciłam, a przecież miałam odpocząć od sierpnia [emoji6]
Artemida90
Wygląda pięknie! Ja od stewii wolę ksylitol
Tak, tez mam ksylitol ale stewie kupiłam wcześniej i chce ja zużyć. Na jutro do pracy robi się pieczona owsianka z orzechami i kokosem.
Na razie raczkuje i dziwnie mi się robi zakupy bo nie wiem co kupic. Ale zamierzam udać się poraz 3 do dietetyka klinicznego z mężem kiedy już mam wyniki i wtedy może coś dla nas ułoży.
reklama
Niestety to byłoby zbyt piękne jakby za pierwszym iui się udalo
Bardzo mi przykro, liczyłam, że się uda [emoji26] trzymaj się [emoji8]
Podziel się: