reklama
Misia_91
Fanka BB :)
Ja mam popoludniowe "drzemki" 4 godzinne hehe , choć dziś walczę z tym. Nie wiem jak by to było gdybym musia chodzić do pracy.@Misue91 a jak u Ciebie z dolegliwościami bo jedziemy na tym samym wózku hehe
A i piersi bardzo mi zaczely dokucza
Misia_91
Z obserwacji na forum widzę że tak duża beta od poczatku wróży bliźniakiNo nie wiem jakoś nic nie czuje jeszcze dziś miałam pierwszy dzień rano jak mnie zmusiło.
Gu1505
No ja chodzę do pracy i fakt spać to mi się chce już po godzinie od wstania hahahJa mam popoludniowe "drzemki" 4 godzinne hehe , choć dziś walczę z tym. Nie wiem jak by to było gdybym musia chodzić do pracy.
A i piersi bardzo mi zaczely dokucza
Gu1505
No nie wiem zobaczymy w środę 20 wizytę mam ranoZ obserwacji na forum widzę że tak duża beta od poczatku wróży bliźniaki
Misia_91
A ja swoją w porze drzemkiNo nie wiem zobaczymy w środę 20 wizytę mam rano
Gu1505
Hehehe tylko na kozetce nie zaśnie heheA ja swoją w porze drzemki
Ka.2606
@Dzoannna kciuki zaciśnięte! [emoji110][emoji110][emoji110]
Moja kwietniowa inseminacja chyba znów się opóźni... Byłam na USG piersi i coś tak wyszło (w tym samym miejscu miałam usuwanego włókniaka w sierpniu) i zrobiłam mammografię i wyniki za tydzień. Ale coś czuję że będzie skierowanie na biopsję a to znów kupa czasu...
Jak na razie mam 7 dni do @, czuje mega kłucie w podbrzuszu, staram się nie analizować ale chyba okres idzie [emoji849]
Moja kwietniowa inseminacja chyba znów się opóźni... Byłam na USG piersi i coś tak wyszło (w tym samym miejscu miałam usuwanego włókniaka w sierpniu) i zrobiłam mammografię i wyniki za tydzień. Ale coś czuję że będzie skierowanie na biopsję a to znów kupa czasu...
Jak na razie mam 7 dni do @, czuje mega kłucie w podbrzuszu, staram się nie analizować ale chyba okres idzie [emoji849]
reklama
dzięki juz jestem po.@Dzoannna kciuki zaciśnięte! [emoji110][emoji110][emoji110]
moze to niekoniecznie okres oby oby oby!! z calego serca zycze niespodzianki
Podziel się: