reklama
Arte :-( ... ciężkie to wszystko
Kochane moje, zawsze zostaje nam invitro.... ja jeszcze w to wierzę jakby co istatecznie!
Bedzie dobrze[emoji8][emoji8][emoji8]
@anolianna i jak po ktg? Jakies ruchy w strone rozpakowania? [emoji3][emoji3][emoji3]
Artemida90
Fanka BB :)
Tak jak czułam od wielu dni. Jutrzejszy test oszczędzony. Można wykreślić. Nawet nie wiem co czuje. Mam dość. Poddaje się. Nie dam już rady.
Łącze się w bolu, mi to została tylko nadzieja w ivf
@anolianna i jak po ktg? Jakies ruchy w strone rozpakowania? [emoji3][emoji3][emoji3]
Nic a nic. Zero jakichkolwiek skurczy na zapisie. Mały uparciuch cała noc się wiercil brzuch mi napinal ze spac nie mogłam w nocy. W dzien to samo tylko małe drzemki. Nawet u lekarza myślałam że brzuch mi wybuchnie tak się napinal. A podczas ktg nic zero. Pielęgniarka tez zdziwiona ze 40 tydzień i nic. No cóż czekam do piątku na wizyte u lekarza ciekawe co powie.
Ale przynajmniej podjęłam decyzję gdzie będę rodzic. Troszkę dalej, mniejszy szpital ale opieka podobno lepsza.
Nic a nic. Zero jakichkolwiek skurczy na zapisie. Mały uparciuch cała noc się wiercil brzuch mi napinal ze spac nie mogłam w nocy. W dzien to samo tylko małe drzemki. Nawet u lekarza myślałam że brzuch mi wybuchnie tak się napinal. A podczas ktg nic zero. Pielęgniarka tez zdziwiona ze 40 tydzień i nic. No cóż czekam do piątku na wizyte u lekarza ciekawe co powie.
Ale przynajmniej podjęłam decyzję gdzie będę rodzic. Troszkę dalej, mniejszy szpital ale opieka podobno lepsza.
Powodzenia i trzymam kciuki za pomyslny i spokojny bieg wydarzen[emoji847][emoji847][emoji847]
Tak jak czułam od wielu dni. Jutrzejszy test oszczędzony. Można wykreślić. Nawet nie wiem co czuje. Mam dość. Poddaje się. Nie dam już rady.
Straaasznie mi przykro
Odpocznij, odsapnij, wiem jak to jest doskonale...
Przytulam...[emoji8]
Łącze się w bolu, mi to została tylko nadzieja w ivf
Ale to jest duza nadzieja i duze szanse!![emoji1320][emoji1320][emoji1320] ja tez ruszam po nowym roku jesli nie bedzie nic... walczymy nie poddajemy sie[emoji1320][emoji1320][emoji1320]
reklama
Podziel się: