Też takie miałam , na allegro kupiłam 50 testów owulacyjnych i 5 było takich ciążowych [emoji16] chyba 20zl za wszystkie
No to u mnie takie same ale tylko owulacyjne. Az musialam sprawdzic
Mam ich jeszcze chyba kolo 60
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też takie miałam , na allegro kupiłam 50 testów owulacyjnych i 5 było takich ciążowych [emoji16] chyba 20zl za wszystkie
No no one dokładnie tak samo wygląda , tylko na jednym jest LH a na drugim HCG [emoji16]No to u mnie takie same ale tylko owulacyjne. Az musialam sprawdzic
Mam ich jeszcze chyba kolo 60
W piątek testowanie :-)05.12: @Dzoannna - usg kontrolne, @Koraliki - usg ciążowe [emoji1348]
08.12: @Artemida90 - testowanie [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
10.12: @anolianna - ktg
11.12: @reqiem - wizyta u gin, @nuna85 - testowanie [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
12.12: @LolaLolina - wizyta kontrolna ciążowa [emoji1348]
14.12: @anolianna - wizyta kontrolna
16.12: @anolianna - Termin Porodu![emoji64]
27.12: @reqiem - wizyta u gin
29.12: @redferrari - wizyta u gin
21.01: @reqiem - Termin Porodu![emoji1348]
04.02: @redferrari - Termin Porodu![emoji64]
30.06: @agawid - starania naturalne listopad 2018 - czerwiec 2019 [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
Czy kogoś dopisać do kalendarza? ktoś chętny?
W piątek testowanie :-)
Proszę wpisać :-)Piatek 7.12? Wpisac Ciebie?
14 dni po. Miałam dosłownie cień drugiej kreski. Wyraźniejsza pojawiła się dzień później. Wszystkie z "sika" porannegoDziewczyny a w którym dniu po inseminacji robiłyście najwcześniej bete? Wczoraj zrobiłam zwykły sikany ale tylko po to by zobaczyć czy mam jeszcze Pregnyl w organiźmie. Wyszła jedna kreska i nawet cienia drugiej. Jutro mam 11 dpi. Chyba jeszcze troszkę za wcześnie co?
A u mnie chyba znowu to samo będzie. Siedzę w robocie i już czuje bóle miesiaczkowe... jak denerwuje się to się nasilają, a ze mnie dziś mega wszyscy wkurwiaja to siedzę jak diabeł w niebie i najchętniej to bym komuś wygarnęła tylko właśnie niedawno się zmył do domu.
Z nerwów to już biegunki dostałam.
Dopóki @ się nie pojawi nie trać nadzieiA u mnie chyba znowu to samo będzie. Siedzę w robocie i już czuje bóle miesiaczkowe... jak denerwuje się to się nasilają, a ze mnie dziś mega wszyscy wkurwiaja to siedzę jak diabeł w niebie i najchętniej to bym komuś wygarnęła tylko właśnie niedawno się zmył do domu.
Z nerwów to już biegunki dostałam.
To zaczniemy starania w podobnym okresie ;-) powiem Ci ze myslalam ze będzie źle tragicznie bez lekarzy starań itd. A tu niespodzianka. Wreszcie czuje ze żyje :-) spokój w głowie i luz. A co ma być to będziePrzecież jestem tu i ja i narazie to sie zanosi że chyba zostane tu na zawsze.
Wiele już przyszło, zaszło, urodziło, poszło. Nawet nowe przyszły i już brzuchate. Candy...Jak sytuacja? Kiedy? Agawid ja chyba będę mieć przerwę od teraz do kwietnia.