reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
@reqiem czy Ty nakupiłaś już sukienek dla niuni? ja dziś zamówiłam jedno - i się tak zastanawiam bo na innym wątku znów spektakularnie dzidzi zmieniło płeć... a jak jednak moja Alusia będzie Błażejkiem?
Z drugiej strony nie mogłam sobie odpuścić...
Sukienek nie, bardziej stawiam na początek na proste ciuszki typu pajacyki, body itp. i ja właśnie dużo dostałam ciuszków od siostry po synku i większość jest niebieska lub neutralna . Bardziej powoli kupuje jakieś gadżety typu rożek, kocyk, ręczniczek do kąpieli, troszkę kosmetyków . Tak powoli żeby rozłożyć koszty. Ale nie ukrywam , że te kocyki itp to królują dziewczęce wzory. Ostatnio mi potwierdził lekarz że dziewczyna , ufam mu.. [emoji16] a jak się przejadę no trudno jakoś ogarnę . Wózek i droższe rzeczy kupujemy neutralne żeby było dla drugiego kiedyś jakby był chłopiec [emoji6]

reklama
@reqiem czy Ty nakupiłaś już sukienek dla niuni? ja dziś zamówiłam jedną - i się tak zastanawiam bo na innym wątku znów spektakularnie dzidzi zmieniło płeć... a jak jednak moja Alusia będzie Błażejkiem?
Z drugiej strony nie mogłam sobie odpuścić...
Mówisz o wątku InV? Ale tam chyba dużo wcześniejsza ciąża ? Kurcze ja mam 25t, tydzień temu widziałam pitke!
A mój lekarz ostrożnie podchodził do płci, nie chciał nam mówić dopoki nie był pewny.

Mówisz o wątku InV? Ale tam chyba dużo wcześniejsza ciąża ? Kurcze ja mam 25t, tydzień temu widziałam pitke!
A mój lekarz ostrożnie podchodził do płci, nie chciał nam mówić dopoki nie był pewny.
ja też widziałam... ja 22tc więc też już chyba się nie zmieni - hmmmm... jakby co to Ci kiecki wyśle i tyle :D tylko będziesz musiała w zamian ubrać w nie niunie i zdjęcia cyknąć :) coby ciotka oczy nacieszyła i tyle :)

ja też widziałam... ja 22tc więc też już chyba się nie zmieni - hmmmm... jakby co to Ci kiecki wyśle i tyle :D tylko będziesz musiała w zamian ubrać w nie niunie i zdjęcia cyknąć :) coby ciotka oczy nacieszyła i tyle :)
Haha i vicewersa [emoji16] oby tylko nam obu się nie zmieniło [emoji23]

Ostatnia edycja:
Hej
Jestem tu nową i nie wiem od czego zacząć. Od 12 lat nam nie wychodziło w końcu zdecydowaliśmy się na iui. Zabieg miałam 28 września.stymulowana byłam aromek i na pęknięcie ovitrelle.jestem w trakcie oczekiwania na pierwszą betę i nie mogę się doczekać wyniku czy się udało. U was jak było po której iui doczekałyście się upragnione dzidzi

Hej
Jestem tu nową i nie wiem od czego zacząć. Od 12 lat nam nie wychodziło w końcu zdecydowaliśmy się na iui. Zabieg miałam 28 września.stymulowana byłam aromek i na pęknięcie ovitrelle.jestem w trakcie oczekiwania na pierwszą betę i nie mogę się doczekać wyniku czy się udało. U was jak było po której iui doczekałyście się upragnione dzidzi

Witamy Ciebie,
Ja jeszcze nie mogę pochwalic się sukcesem, ale zamierzam probowac do skutku! (Po jednej IUI jestem)

reklama
Do góry