Mmmartolcia31
Aktywna w BB
Przecudowne dzieciaczki gratulacjeto się nazywa Szczęście szczęście razy dwa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przecudowne dzieciaczki gratulacjeto się nazywa Szczęście szczęście razy dwa
teraz już mi się dłuży a jeszcze 2 godziny oby nie było opóźnienie wrrr...
Mam najbliżej do Białegostoku stąd też Bocian, do Artemidy nie chcę iść :/ Szkoda trochęO masz Ci los...To może poprostu kredyt w banku? Albo zmiana kliniki? A jaka to klinika?
ło matko naczekałam się, jeszcze ponad godzina opóźnienia była zwariować idzie... na szczęście z niunią wszystko ok podrosła i podgoniła wagowo więc po strachu.. Zdjęć nie dostałam dziś...To juz za chwileczkę[emoji2]
Super! <3ło matko naczekałam się, jeszcze ponad godzina opóźnienia była zwariować idzie... na szczęście z niunią wszystko ok podrosła i podgoniła wagowo więc po strachu.. Zdjęć nie dostałam dziś...
Super [emoji7]ło matko naczekałam się, jeszcze ponad godzina opóźnienia była zwariować idzie... na szczęście z niunią wszystko ok podrosła i podgoniła wagowo więc po strachu.. Zdjęć nie dostałam dziś...
super superło matko naczekałam się, jeszcze ponad godzina opóźnienia była zwariować idzie... na szczęście z niunią wszystko ok podrosła i podgoniła wagowo więc po strachu.. Zdjęć nie dostałam dziś...