Niepokoi mnie poziom progesteronu. Mam plamienia dzień przed @i w tym cyklu juz tydzien po @. Do tego chce zrobić tsh. Zawsze miałam trochę ponad 2. Reszta tarczycowych jest ok.tak nie ma znaczenia ważny za to jest dzień cyklu
reklama
redferrari
Fanka BB :)
tydzień po to może być okołoowulacyjne plamienie... tym bym się nie martwiła chyba za bardzoNiepokoi mnie poziom progesteronu. Mam plamienia dzień przed @i w tym cyklu juz tydzien po @. Do tego chce zrobić tsh. Zawsze miałam trochę ponad 2. Reszta tarczycowych jest ok.
Dobrze by było ;-) ten cykl to naturals.tydzień po to może być okołoowulacyjne plamienie... tym bym się nie martwiła chyba za bardzo
Joaszka
reqiem
Pamietamy! Ogromne gratulacje! Piekna niunia, zdrowka dla Was [emoji7]Hej[emoji6]nie wiem czy ktoś tu mnie pamięta ale chciałam przedstawić Gabi - efekt 3 iui[emoji6]jeden niedrożny jajowod, owu tylko po jego stronie i mofo nasienia 2%. Pozdrawiamy i trzymamy kciuki za każdą z Was[emoji8]
Zobacz załącznik 888486
redferrari
Do zacałowania gratulacje dla rodziców Zdrówka kochaneHej[emoji6]nie wiem czy ktoś tu mnie pamięta ale chciałam przedstawić Gabi - efekt 3 iui[emoji6]jeden niedrożny jajowod, owu tylko po jego stronie i mofo nasienia 2%. Pozdrawiamy i trzymamy kciuki za każdą z Was[emoji8]
Zobacz załącznik 888486
redferrari
trzymam kciuka za naturalny cud w takim razie niech się stanie szaleństwoDobrze by było ;-) ten cykl to naturals.
No pewnie że pamiętam [emoji4] Gratulacje piękna niunia [emoji173]️[emoji173]️Hej[emoji6]nie wiem czy ktoś tu mnie pamięta ale chciałam przedstawić Gabi - efekt 3 iui[emoji6]jeden niedrożny jajowod, owu tylko po jego stronie i mofo nasienia 2%. Pozdrawiamy i trzymamy kciuki za każdą z Was[emoji8]
Zobacz załącznik 888486
Wielkie gratulacje ! Śliczna :-) :-) :-) dziękuję za ten wpis. Podnosi na duchu. Jesteś Kochana.Hej[emoji6]nie wiem czy ktoś tu mnie pamięta ale chciałam przedstawić Gabi - efekt 3 iui[emoji6]jeden niedrożny jajowod, owu tylko po jego stronie i mofo nasienia 2%. Pozdrawiamy i trzymamy kciuki za każdą z Was[emoji8]
Zobacz załącznik 888486
reklama
Hej[emoji6]nie wiem czy ktoś tu mnie pamięta ale chciałam przedstawić Gabi - efekt 3 iui[emoji6]jeden niedrożny jajowod, owu tylko po jego stronie i mofo nasienia 2%. Pozdrawiamy i trzymamy kciuki za każdą z Was[emoji8]
Zobacz załącznik 888486
Ja nie znam ale szczerze gratuluję skarba dużo zdrówka zycze☺
Podziel się: