reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hej[emoji6]nie wiem czy ktoś tu mnie pamięta ale chciałam przedstawić Gabi - efekt 3 iui[emoji6]jeden niedrożny jajowod, owu tylko po jego stronie i mofo nasienia 2%. Pozdrawiamy i trzymamy kciuki za każdą z Was[emoji8]
received_1285252381611561.jpeg

Załączniki

• received_1285252381611561.jpeg
    received_1285252381611561.jpeg
    35 KB · Wyświetleń: 342
Hej[emoji6]nie wiem czy ktoś tu mnie pamięta ale chciałam przedstawić Gabi - efekt 3 iui[emoji6]jeden niedrożny jajowod, owu tylko po jego stronie i mofo nasienia 2%. Pozdrawiamy i trzymamy kciuki za każdą z Was[emoji8]
Zobacz załącznik 888486
No pewnie że pamiętam [emoji4] Gratulacje piękna niunia [emoji173]️[emoji173]️

Zobacz załącznik 888486
Wielkie gratulacje ! Śliczna :-) :-) :-) dziękuję za ten wpis. Podnosi na duchu. Jesteś Kochana.

reklama
Do góry