reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
04.08: @redferrari - podglądanie maluszka!
@Artemida90 - IUI!!! [emoji110][emoji110][emoji110]
06.08 : @nuna85 - monitoring owu!
09.08: @nuna85 - IUI (?) [emoji110][emoji110][emoji110]
14.08: @kasiula01 - beta!!! [emoji110][emoji110][emoji110]
15.08: @Latte34 - testowanie!!! [emoji110][emoji110][emoji110]
16.08: @anolianna - wizyta u gin
17.08: @Evelevel - wizyta u gin
23.08: @agatgagat - wizyta u gin
24.08: @zuzik85 - wizyta u gin
27.08: @reqiem - wizyta u gin, @zuzik85 wizyta u gin
06.09: @Evelevel - Termin Porodu! [emoji64]
25.09: @redferrari - połówkowe
24.10: @zuzik85 - Termin Porodu! [emoji64][emoji64]
26.10: @HiperNova - Termin Porodu! [emoji64]
07.11: @Marzena87 - Termin Porodu![emoji64]
16.12: @anolianna - Termin Porodu! [emoji64]
15.01: @agatgagat - Termin Porodu! [emoji64]
21.01: @reqiem - Termin Porodu! [emoji64]
04.02: @redferrari - Termin Porodu! [emoji64]

reklama
Dziewczyny czy znacie przypadek ze w ciagu 4 dni udalo sie podrasowac endometrium z 2,6 na chociazby 7?? Bo niestety jak nigdy nie bylo problemu z endometrium tak w tym cyklu jest tragedia

Wow szykuje nam się 8 porodów - dziewięciorga forumowych dzieci! + @zylwia na dniach [emoji4]
I wszystkie z IUI lub Invitro (no ja trafiłam naturalsa [emoji16])
Arte - ogromne kciuki za dzisiejsza IUI!! Czekamy na wieści!
Redferrari - przyjemnego oglądania maluszka i proszę nam tu zdać relacje zaraz [emoji4]
@SOSENKA90 jak tam u Ciebie? Jakaś wizyta sie szykuje czy coś? Czy bedzie wakacyjny bejbik? [emoji16]

Wow szykuje nam się 8 porodów - dziewięciorga forumowych dzieci! + @zylwia na dniach [emoji4]
I wszystkie z IUI lub Invitro (no ja trafiłam naturalsa [emoji16])
Arte - ogromne kciuki za dzisiejsza IUI!! Czekamy na wieści!
Redferrari - przyjemnego oglądania maluszka i proszę nam tu zdać relacje zaraz [emoji4]
@SOSENKA90 jak tam u Ciebie? Jakaś wizyta sie szykuje czy coś? Czy bedzie wakacyjny bejbik? [emoji16]
Dziękuje maluszek śliczny 84mm pięknie rośnie... Kochane mamusi zdjęć dziś nie dostalam. Więc nie mam sie czym chwalic. Tylko jakoś u mnie ciśnienie trochę wyzsze... Więc trzeba kontrolować. Dziwne coś bo ja zawsze mam niskue... Może się zdenerwowałam ta wizyta...

Dziewczyny czy znacie przypadek ze w ciagu 4 dni udalo sie podrasowac endometrium z 2,6 na chociazby 7?? Bo niestety jak nigdy nie bylo problemu z endometrium tak w tym cyklu jest tragedia
Z "domowych sposobów" to wcinać orzechy, najlepiej brazylijskie, ale mogą być mieszkanko i też i winko ale wytrawne kieliszeczek dwa + ryby, migdały. Spróbować warto, zaszkodzić, nie zaszkodzi, a może tylko pomóc [emoji4]

Dziękuje maluszek śliczny 84mm pięknie rośnie... Kochane mamusi zdjęć dziś nie dostalam. Więc nie mam sie czym chwalic. Tylko jakoś u mnie ciśnienie trochę wyzsze... Więc trzeba kontrolować. Dziwne coś bo ja zawsze mam niskue... Może się zdenerwowałam ta wizyta...
Ja mam na wizycie zawsze wysokie, a w domu niziutke. Już lekarz każe mierzyć po wizycie, a nie przed [emoji4] i puls mam ogromny tam zawsze ponad 130 ostatnio [emoji50]

najwazniejsze ze dzidziuś rośnie czujesz już jakieś ruchy dzieciątka

reklama
Redferrari tez dostalam estrofem tylko czy w 4 dni jest szansa na ruszenie?? Winko i migdaly od wczoraj zaczęłam bo zalamalam sie nigdy nie było problemu z endometrium
Ale na pocieszenie powiem, że slyszalam ze w pare dni komus ładnie skoczyło, nie panietam komu i jak sie wspomagał, na pewno wlasnie orzechy i doszło do ładnego poziomu.

Do góry