ja tez stawiam na dziewczynkeHMMM Ala- teraz dopiero zatrybiłam......czyżbyś coś sugerowała?!?!?;-)
Dobra pędzę na 9 ma fryzjera, a muszę coś do kawy dobrego kupić, bo inaczej fryzjerka mi zastrajkuje
reklama
jesli chodzi o ta kumpele... ja nie twierdze ze tak bedzie i ze tfu tfu tego sie spodziewam ale tylko tak mi sie przypomnialo... ze takie rzeczy tez sie zdazaja ale nie musi to byc regułą ... oby bylo wszystko dobrze, wylecze sie a co potem bede pytac ginki...
Magdusia 31
Fanka BB :)
sylha jak tam fryzurka????Co sobie robiłaś?Tylko obcięcie czy malowanie też?
Ja też się muszę wybrać, bo już mam za długie
Ja też się muszę wybrać, bo już mam za długie
sylha
mama bliźniakowa
Błonka- będzie dobrze zobaczysz!!!!!!Ja to wiem, a moja intuicja ostatnio baaaardzo się sprawdza :-)
Ja tylko ścinałam włoski, farbować jednak będę po 3 miesiącu, póki co to odrosty i tak mam w miarę niewidoczne, bo ja mam ciężkie włosy i farba praktycznie mi zawsze schodzi jak szampon koloryzujący- przeżyję.....ścięłam się bobka jak dojdę to wrzucę fote
Ja tylko ścinałam włoski, farbować jednak będę po 3 miesiącu, póki co to odrosty i tak mam w miarę niewidoczne, bo ja mam ciężkie włosy i farba praktycznie mi zawsze schodzi jak szampon koloryzujący- przeżyję.....ścięłam się bobka jak dojdę to wrzucę fote
Błonka są dwa rodzaje gronkowców złocistych i wcale nie musisz mieć tego gorszego. Ważne jest to że go wykryto i już można jakieś działania podjąć. Koleżanka pewnie się dowiedziała po porodzie, albo została w szpitalu zarażona ta gorszą odmianą. W pochwie czasami tak jest, że wychodzi gronkowiec. Czekaj co ci lekarz powie)) i tak jak mówią dziewczyny myśl pozytywnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gorączka mi minęła, to coś w jelitach mi stanęło dlatego ból pleców itp. Dostałam syropek na kupkę) Dziś przyszła @ w czwartek wieczorem do gina......może by mi już zrobił w tym cyklu IUI. Jak myślicie??
Gorączka mi minęła, to coś w jelitach mi stanęło dlatego ból pleców itp. Dostałam syropek na kupkę) Dziś przyszła @ w czwartek wieczorem do gina......może by mi już zrobił w tym cyklu IUI. Jak myślicie??
Magdusia 31
Fanka BB :)
Sylha no miałam nadzieje,że nie malowałaś, bo ja też nie a przydało by się, ale wytrzymam
Sony ja też myslę, że jak nie ma pwskazań, to jak najbardziej trzeba działać z IUI, bo wtedy są duże szanse na ciąże.Pomyślnych wieści w czwartek.
Sony ja też myslę, że jak nie ma pwskazań, to jak najbardziej trzeba działać z IUI, bo wtedy są duże szanse na ciąże.Pomyślnych wieści w czwartek.
reklama
Podziel się: