reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny : 12DPT i beta : 829,7 :-) UFFFFF aż mnie w macicy połaskotało :-), :-p:baffled::laugh2::baffled::-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-)
To teraz ja Wszystkim, które są na etapie planowania dzidzi przesyłam fluidki ciążowe!!!!!!
Niesamowite- jestem w ciąży!!!!!!!!!!!:szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Sylha yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii-ale fajowo-betka piękna:-)-teraz mogę z całego serca POGRATULOWAĆ!!!
To kiedy 1 USG??? u mnie było w 25 dpt- a jak u Ciebie w klinice jest?

sylha najszczersze gratulacje, hehe pewnie ciezko Ci uwierzyc ze jestes w ciazy, tak samo chyba byloby w moim przypadku gdyby sie udalo, Gratulacje raz jeszcze, nawet nie wiesz jak sie ciesze, niedlugo nasz temat bedzie nie o staraniach tylko o mdlosciach, dolegliwosciach i porodach:-) pozdrowionka

Madzia- USG mam na 16 marca:szok: DOPIERO, bo wtedy się potwierdzi na 100% czy jedno czy...jak to gin (wiedział szybciej ode mnie:-)) powiedział: wygląda to na więcej, ale oczywiście nie chciał nic obiecywać....:-p:-p:-p:-p, normalnie mogłabym pójść już we wtorek, ale pomyślałam poczekam do piątku może będzie już akcję serca słychać......ale chyba jajco zniosę....ale i tak jest baaaardzo dobrze:tak::tak::tak::tak::tak: i niech ten cud trwa!!!!!!
Dzwoniła mi Pani embriolog pogratulować:szok::-D, pytam się jej się jej skąd ona wie czy też od położnych- ona już w piątek wiedziała prosto z laboratorium, ale z gratulacjami czekała na prawidłowy przyrost
Ala- życzę Ci szybciutko spełnienia marzenia!!!!!!!!!!

Sylha no to bombowo!!!!!

Ala jak sama widzisz oprócz IUI przewijają się tu różne tamaty, dlatego nie mogę się odczepić od tego wątku. Na ivf zagościłam przez chwilkę ale jakoś tu mnie bardziej ciągnie.

Ja na kolejene USG idę jutro z M, żeby sobie obejrzał dzidziusia. Przyszedł mi formularz do wypełnienia odnośnie odbioru krwi pępowinowej podczas porodu.Kurcze dosyć sporo papierów, za chwilę biorę się za czytanie.

Yee no to gratulujemy następnej mamuśki:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))):-)
A ja już 32 dzień cyklu i nie dostałam okresu, pewnie to efekt zabiegu.

Kurcze chyba czas na powaznie pomyslec o in vitro. A powiedzcie mi ile tak pi razy oko zajmie mi porobienie wszystkich badań?

Ala mi badania robili na bieżąco w klinie, nie rób sama na własną rękę jak nie jesteś pewna kiedy przystępujesz do ivf, bo badania też mają ważność.

Kurcze wiecie co ale cena za odbiór krwi pępowinowej -890Euro a potem każdy rok 58Euro.

reklama
Lindi ja narazie nic nie robie, chcialam sie zorientowac, dowiedziec od was jaki jest mniej wiecej czas, bo moze sa jakies badania z ktorymi schodzi duzo dluzej. Chce sama dla siebie wiedziec, A zaczne dopiero dzialac jak pojade na wizyte do kliniki ale nie wiem kiedy to nastapi, narazie rozmyslam..

Do góry