reklama
sylha
mama bliźniakowa
Dziewczyny : 12DPT i beta : 829,7 :-) UFFFFF aż mnie w macicy połaskotało :-), :-):-):-):-):-):-)
To teraz ja Wszystkim, które są na etapie planowania dzidzi przesyłam fluidki ciążowe!!!!!!
Niesamowite- jestem w ciąży!!!!!!!!!!!
To teraz ja Wszystkim, które są na etapie planowania dzidzi przesyłam fluidki ciążowe!!!!!!
Niesamowite- jestem w ciąży!!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja:
Magdusia 31
Fanka BB :)
Sylha yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii-ale fajowo-betka piękna:-)-teraz mogę z całego serca POGRATULOWAĆ!!!
To kiedy 1 USG??? u mnie było w 25 dpt- a jak u Ciebie w klinice jest?
To kiedy 1 USG??? u mnie było w 25 dpt- a jak u Ciebie w klinice jest?
sylha najszczersze gratulacje, hehe pewnie ciezko Ci uwierzyc ze jestes w ciazy, tak samo chyba byloby w moim przypadku gdyby sie udalo, Gratulacje raz jeszcze, nawet nie wiesz jak sie ciesze, niedlugo nasz temat bedzie nie o staraniach tylko o mdlosciach, dolegliwosciach i porodach:-) pozdrowionka
sylha
mama bliźniakowa
Madzia- USG mam na 16 marca DOPIERO, bo wtedy się potwierdzi na 100% czy jedno czy...jak to gin (wiedział szybciej ode mnie:-)) powiedział: wygląda to na więcej, ale oczywiście nie chciał nic obiecywać...., normalnie mogłabym pójść już we wtorek, ale pomyślałam poczekam do piątku może będzie już akcję serca słychać......ale chyba jajco zniosę....ale i tak jest baaaardzo dobrze i niech ten cud trwa!!!!!!
Dzwoniła mi Pani embriolog pogratulować, pytam się jej się jej skąd ona wie czy też od położnych- ona już w piątek wiedziała prosto z laboratorium, ale z gratulacjami czekała na prawidłowy przyrost
Ala- życzę Ci szybciutko spełnienia marzenia!!!!!!!!!!
Dzwoniła mi Pani embriolog pogratulować, pytam się jej się jej skąd ona wie czy też od położnych- ona już w piątek wiedziała prosto z laboratorium, ale z gratulacjami czekała na prawidłowy przyrost
Ala- życzę Ci szybciutko spełnienia marzenia!!!!!!!!!!
Lindi77
Sylha no to bombowo!!!!!
Ala jak sama widzisz oprócz IUI przewijają się tu różne tamaty, dlatego nie mogę się odczepić od tego wątku. Na ivf zagościłam przez chwilkę ale jakoś tu mnie bardziej ciągnie.
Ja na kolejene USG idę jutro z M, żeby sobie obejrzał dzidziusia. Przyszedł mi formularz do wypełnienia odnośnie odbioru krwi pępowinowej podczas porodu.Kurcze dosyć sporo papierów, za chwilę biorę się za czytanie.
Ala jak sama widzisz oprócz IUI przewijają się tu różne tamaty, dlatego nie mogę się odczepić od tego wątku. Na ivf zagościłam przez chwilkę ale jakoś tu mnie bardziej ciągnie.
Ja na kolejene USG idę jutro z M, żeby sobie obejrzał dzidziusia. Przyszedł mi formularz do wypełnienia odnośnie odbioru krwi pępowinowej podczas porodu.Kurcze dosyć sporo papierów, za chwilę biorę się za czytanie.
Lindi77
Ala mi badania robili na bieżąco w klinie, nie rób sama na własną rękę jak nie jesteś pewna kiedy przystępujesz do ivf, bo badania też mają ważność.
Kurcze wiecie co ale cena za odbiór krwi pępowinowej -890Euro a potem każdy rok 58Euro.
Kurcze wiecie co ale cena za odbiór krwi pępowinowej -890Euro a potem każdy rok 58Euro.
reklama
Lindi ja narazie nic nie robie, chcialam sie zorientowac, dowiedziec od was jaki jest mniej wiecej czas, bo moze sa jakies badania z ktorymi schodzi duzo dluzej. Chce sama dla siebie wiedziec, A zaczne dopiero dzialac jak pojade na wizyte do kliniki ale nie wiem kiedy to nastapi, narazie rozmyslam..
Podziel się: