reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
No wreszcie wróciłam....
Lindi- wiedziałam ;-),
Moja koleżanka, która miała tą betę w 10dpt 11- ma z niej 2 letnią córkę także nie ma na nią reguły.....no i cholewcia zostaje mi dalej czekać....dla mnie ważen by tylko prawidłowo rosła:tak:

reklama
Hej, padł mi laptop. Coś się z twardym dyskiem stało. W związku z awarią nie wiem kiedy znów zawitam na forum. Wczoraj wieczorem fatalnie się czułam, miałam gorączkę i kości mnie bolały, a najbardziej plecy w okolicy krzyżowej. Cały dzień dziś przespałam,nie umiałam gorączki zbić, ciągle powyżej 38 stopni. Dopiero wieczorem spadła do 37. Jadę jutro do rodziców i tam trochę zostanę, ale słabo u nich net chodzi. W pracy to same wiecie jak to jest. Więc dziewczynki trzymam za Was mocno kciuki i czekam na kolejne zaciążone. W miarę możliwości będę do Was zaglądać. Buziaki.

Sylha, trzymam mocno kciuki za drugą betę. A u mnie dziś pięknie, słonecznie, czas myśleć o Wielkanocy, na utalentowanych pojawiają się już szydełkowe kurki.

U nas dzisiaj też była pogoda superowa więc oczywiście wykorzystaliśmy to na maxa :-) i sezon quadowy został otwarty :-) a ja tylko mogłam sobie pozaglądać:-p
Atyde- ja jeszcze za szydełka się nie wzięłam i wymyśliłam, że przecież od czego mam bratową- będzie się mogła wykazać ;-)

Sylha - mocne &&&&&&&&& za przyrost Bety - od piątku podczytuje was w komórce i nie miałam nawet okazji, żeby napisać
gratulacje dla Sylhy :-):-):-):-):-):-):-))teraz przed zebraniem się do pracy też tego czasu nie ma zbyt wiele)

Witam witam, :-)
Ja też zaraz się zbieram na badania, potem jeszcze mam parę innych rzeczy do załatwienia i muszę sobie plan McGywera:-D zrobić, żeby wszystko dobrze ogarnąć....

reklama
Do góry