redferrari
Fanka BB :)
w poniedziałek punkcja - i boje się i cieszę... nie wiem co bardziej...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie nie ma się co bac, to chyba najprzyjemniejszy moment całej procedury, kładą Cię i ani się obejrzysz a już Cię budzą i śmiech [emoji16] będzie ok trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]w poniedziałek punkcja - i boje się i cieszę... nie wiem co bardziej...
Ooo jak miło że napisalas. Zastanawiałam się co u Ciebie :-). 3mam kciuki ! Głową do góry. Dr K jest profesjonalistaw poniedziałek punkcja - i boje się i cieszę... nie wiem co bardziej...
Dziękuje też myślałam o Tobie. A wy na jakim etapie?Ooo jak miło że napisalas. Zastanawiałam się co u Ciebie :-). 3mam kciuki ! Głową do góry. Dr K jest profesjonalista
Bardzo dobry pomysłHej, doradzcie. Po udraznianiu przesunal mi sie okres. Miala byc iui w poniedzialek a teraz owu bedzie kolo niedzieli. Kliniki zamkniete. Chyba iui nie bedzie.
Zastanawiam sie nad wyjazdem. Moze tam podczas odprezenia jakis naturalny cud? Tu stresuje sie niesamowicie.
Pewnie, że tak [emoji6] winko...dużo winka, wyjazd, relaks, za włosy i do jaskiniHej, doradzcie. Po udraznianiu przesunal mi sie okres. Miala byc iui w poniedzialek a teraz owu bedzie kolo niedzieli. Kliniki zamkniete. Chyba iui nie bedzie.
Zastanawiam sie nad wyjazdem. Moze tam podczas odprezenia jakis naturalny cud? Tu stresuje sie niesamowicie.
Pewnie, że tak [emoji6] winko...dużo winka, wyjazd, relaks, za włosy i do jaskini
U mnie od stycznia jest cykl naturalny. Odpuściłam totalnie. Musiałam bo byłam na skraju wyczerpania. A teraz mam najdziwniejszy cykl życia. Dziś już 53dc ...nigdy tak nie miałam. Do tego długo dużo gęstego śluzu białego a od wczoraj ciągnący się i przezroczysty ! ... test owu negatywny a test ciążowy zrobiłam kilka dni temu i była 1 kreska. Okresu brak ... a przed przerwą w staraniach miałam już ładne wyniki. Kazali odstawić leki.Dziękuje też myślałam o Tobie. A wy na jakim etapie?