reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Juuupiii!!!!! Piękny przyrost! Gratuluje z całego serducha! [emoji8] [emoji8] [emoji8]
Dbaj o siebie jak tylko się da i zaglądaj do nas, dawaj znać co i kiedy. Czekamy na pięknie bijące serduszko [emoji173] [emoji173] [emoji173]
Dziękuję [emoji8] Ale niech jeszcze lekarz mi powie, że wszystko jest dobrze...Teraz jeszcze nie umiem się cieszyć. Boję się, bo ostatnim razem też miałam ładny przyrost a skończyło się jak się skończyło... W przyszłym tygodniu w czwartek wizyta u lekarza. A zaglądam do Was codziennie [emoji6]

Dziewczyny u mnie już 49 dc. Zawsze przed okresem mam brązowe upławy i wtedy wiem ze @ w drodze. Od stycznia jestem na calkowicie naturalnym cyklu. Najdluzszy mial 42 dni. W tym cyklu końca nie widać. Mam pobolewania brzucha i w piersi przytkał mi się kanał mlekowy. Robiłam test 38 dc i potem 48 dc i 1 kreska. Czy któraś tak miała ? Szlag mnie trafia. Sluz mam duży i mleczno-żółty. Latam i sprawdzam czy to przypadkiem nie okres.

Dziewczyny u mnie już 49 dc. Zawsze przed okresem mam brązowe upławy i wtedy wiem ze @ w drodze. Od stycznia jestem na calkowicie naturalnym cyklu. Najdluzszy mial 42 dni. W tym cyklu końca nie widać. Mam pobolewania brzucha i w piersi przytkał mi się kanał mlekowy. Robiłam test 38 dc i potem 48 dc i 1 kreska. Czy któraś tak miała ? Szlag mnie trafia. Sluz mam duży i mleczno-żółty. Latam i sprawdzam czy to przypadkiem nie okres.
A byłaś z tym u lekarza?? Mój cykl nigdy nie był dłuższy niż 30 dni, więc ciężko cokolwiek doradzić :/

Musze się pochwalic☺ dziś druga wizyta u lekarza i widać już nasze malenstwo:)
Najwspanialszy widok na świecie a jeszcze jak usłyszeliśmy serduszko to taka radosc nie do opisania;) teraz już pozostało mi tylko szefów poinformować i jutro zamierzam im powiedziec:D

reklama
Do góry