reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
dziewczyny mam pytanie o progesteron, ostatnio w 24 dniu cyklu wynosił 10, w tym miesiącu 8,50. Czy to jest bardzo niski progesteron ? Macie jakąkolwiek wiedzę na ten temat?
Norma jest jakoś w razie lutealnej między 4.7 - 18 chyba z tego co pamiętam więc myślę że jest ok.

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
A w ogóle zapomniałam, ze jeszcze 05.04 idę do tego Immunologa. Ponoć bardzo miła babeczka, mam nadzieje ze mnie nie zleje i porobi jakieś badania. A przy okazji się udało, bo mieszka tam moja stara, ale dobra znajoma i kawka i plotki się szykują.[emoji38] A tez się bardzo długo starała o dziecko i teraz biega jej po domu 1.5 roczny potworek. I jeszcze dorwałam w tym mieście książkę o której chyba zuzik wspominała, ze warta przeczytania za całe 10zl [emoji16] także trzy pieczenie na jednym ogniu [emoji16]
Bo to miasto gdzie ten Immunolog 50km od mojego, ale czego się nie robi dla bobasa.

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Kwiecień - kalendarz
W tym miesiącu się uda!
4.04 @Candygirl600 wizyta kwalifikująca do ivf
5.04 @reqiem wizyta u immunologa
5.04 @Kefirek pierwsza wizyta poglądowa
6.04 @martini6 testowanie na cyklu naturalnym po HSG
6.04 @zuzik85 podgląd Maluszków
6/7.04 @mstar spodziewana @
9.04 @agatgagat testowanie po staraniach naturalnych
10/11.04 @mstar testowanie
10.04 @anolianna testowanie
12.04 @demollka2 testowanie
13.04 @redferrari wizyta przed stymulacją do ivf
14.04 @reqiem testowanie po staraniach naturalnych
15/16 04 @Artemida90 termin @ po iui
19.04 @zuzik85 badania prenatalne
24.04 @Evelevel podglądanie maluszka,
30.04 @Evelevel USG II trymestru
No narobiło Nam się tych dat, mam nadzieję, że wszystkie ogarnęłam :)
Jakby coś kopiujcie i poprawiajcie

Ostatnia edycja:
reklama
Kwiecień - kalendarz
W tym miesiącu się uda!
4.04 @Candygirl600 wizyta kwalifikująca do ivf
5.04 @reqiem wizyta u immunologa
5.04 @Kefirek pierwsza wizyta poglądowa
6.04 @zuzik85 podgląd Maluszków
6/7.04 @mstar spodziewana @
9.04 @agatgagat testowanie po staraniach naturalnych
10/11.04 @mstar testowanie
10.04 @anolianna testowanie
12.04 @demollka2 testowanie
13.04 @redferrari wizyta przed stymulacją do ivf
14.04 @reqiem testowanie po staraniach naturalnych
24.04 @Evelevel podglądanie maluszka,
30.04 @Evelevel USG II trymestru
No narobiło Nam się tych dat, mam nadzieję, że wszystkie ogarnęłam :)
Jakby coś kopiujcie i poprawiajcie
19.04 badania prenatalne

Do góry