reklama
agatgagat
Fanka BB :)
Powodzenia!!!Dziewczynki dzisiaj od rana umieram ze stachu, tak się boję tych wyników badań genetycznych. Wyobrazam sobie najgorsze. Aaa niech już będzie 12.30.. [emoji58][emoji58][emoji58]
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Czy te badania robili Tobie z krwi? Robiliście je i Ty i Twój mąż, czy tylko Ty czy jak to wyglądało w Waszym przypadku?
reqiem
Ja i mąż razem dokładnie 2 lutego. I z krwi [emoji4]Powodzenia!!!
Czy te badania robili Tobie z krwi? Robiliście je i Ty i Twój mąż, czy tylko Ty czy jak to wyglądało w Waszym przypadku?
Candygirl600
Trzymam kciuki !! Pamiętasz może jakie miałaś badania? Robiłaś je na NFZ czy prywatnie?Dziewczynki dzisiaj od rana umieram ze stachu, tak się boję tych wyników badań genetycznych. Wyobrazam sobie najgorsze. Aaa niech już będzie 12.30.. [emoji58][emoji58][emoji58]
reqiem
Na nfz, kariotypy.Trzymam kciuki !! Pamiętasz może jakie miałaś badania? Robiłaś je na NFZ czy prywatnie?
zuzik85
zuzik85
Brawo!!! Wspaniała wiadomość!!!Jesteśmy czyści genetycznie, prawidłowo zbudowane wszystkie chromosomy i ja i P.
Ufffff [emoji4][emoji4][emoji4]
reklama
Candygirl600
Extra !!! Bardzo dobre wieściJesteśmy czyści genetycznie, prawidłowo zbudowane wszystkie chromosomy i ja i P.
Ufffff [emoji4][emoji4][emoji4]
Podziel się: