reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Co u Ciebie ? :-) jeździsz do dr K. ? :-)
Tak, nie odpuszczam, na razie udaje mi się umawiać do niego, jest świetny a przede wszystkim zawsze wychodzę z nadzieją, jego optymizm mnie rozbraja :) uwielbiam go mówiąc szczerze jako osobę. Rzadko się tak zdarza, że dobry lekarz jest dobrym człowiekiem. Ostatnio wpadł do gabinetu spojrzał na mnie i moją skwaszoną minę - wiadomo nie zawsze wszystko idzie tak jak trzeba - i mówi do mnie "no to przyszedł ten potworny lekarz" i ręce unosi jak potwór - nie mogłam wytrzymać buchnęłam śmiechem - potem już było oczywiście na poważnie, odnosząc się do wyników badań naukowych, ale uśmiech mi na twarzy pozostał :)

jesteś mega !! Tylko mam problem bo plamienie się delikatne bardzo blade ( kawa z mlekiem sluz) sie pojawił i i koniec żadnego bolu okresowego a tak mam od południa...nic się więcej nie dzieje...Nie boli brzuch nic mnie w sumie nie boli..... oprocz glowy , Nie wiem co się dzieje

" kto nie walczy ten nie niańczy "

jesteś mega !! Tylko mam problem bo plamienie się delikatne bardzo blade ( kawa z mlekiem sluz) sie pojawił i i koniec żadnego bolu okresowego a tak mam od południa...nic się więcej nie dzieje...Nie boli brzuch nic mnie w sumie nie boli..... oprocz glowy , Nie wiem co się dzieje

" kto nie walczy ten nie niańczy "
Zapewne nic się nie dzieje... poza tym, że wyobraźnia płata figle - a @ wredota przyjdzie jutro

reklama
Do góry