reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
@olinkaa_89 a Ty jeszcze w 'dwupaku' ? :*

Tak jeszcze w dwupaku. Termin mam na jutro więc jestem jak bomba tykająca. Z jednej strony bym chciała by mały był z nami z drugiej mam dużo obaw i do tego stres związany z porodem , z czymś nowym. Te 9 miesięcy zleciało za szybko [emoji33] do mnie jeszcze nie dotarło że wszystko się zmieni - a niby po tylu latach starań powinnam być gotowa jak nikt inny. Ja nie mam pojęcia jak się opiekować niemowlakiem [emoji33]- omijałam dzieci szerokim łukiem.
Cały czas Was czytam i kibicuje, kciuki zaciśnięte cały czas. [emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak jeszcze w dwupaku. Termin mam na jutro więc jestem jak bomba tykająca. Z jednej strony bym chciała by mały był z nami z drugiej mam dużo obaw i do tego stres związany z porodem , z czymś nowym. Te 9 miesięcy zleciało za szybko [emoji33] do mnie jeszcze nie dotarło że wszystko się zmieni - a niby po tylu latach starań powinnam być gotowa jak nikt inny. Ja nie mam pojęcia jak się opiekować niemowlakiem [emoji33]- omijałam dzieci szerokim łukiem.

Kurcze, pamiętam jak dziś, jak napisałaś na forum, że jesteś w 32 dniu cyklu i wyszedł bladzioch :D Spokojnie, instynkt wszystko Ci podpowie :* Masz kogoś bliskiego przy sobie oprócz mężą?

Kochana, wszystko samo przyjdzie. W odpowiednim momencie bedziesz wiedzieć co robić.
Jak raz źle zapniesz pieluszkę, to obsika Ci łóżko. Wtedy kolejny raz zrobisz to lepiej. [emoji12] Najważniejsze to kochać swoje dziecko i poświęcać mu tyle czasu ile potrzebuje. [emoji173]

Kurcze, pamiętam jak dziś, jak napisałaś na forum, że jesteś w 32 dniu cyklu i wyszedł bladzioch :D Spokojnie, instynkt wszystko Ci podpowie :* Masz kogoś bliskiego przy sobie oprócz mężą?

Mama przylatuje w piątek, mam tutaj siostrę i brata. Nie jest źle. Czekam na odwilż bo Irlandię zasypało [emoji6] a do szpitala 40km.
Ten czas zleciał naprawdę szybko, do mojego M dopiero niedawno zaczęło dochodzić że będzie tatą [emoji4][emoji4] On nastawił się, że będziemy podchodzić do in vitro, zresztą tak się z lekarzem umawiał jak leżałam po IUI.
A psychicznie cieżko naszykować się na przyjście dziecka (przynajmniej pierwszego). Mimo że wyczekany to z zaskoczenia. Chyba wpadka mniej zaskakuje niż ciąża po długich staraniach.

U mnie raczej nic z tego. Bladość dzisiejszego testu wręcz daje po oczach. Zrobię jeszcze jutro, zgodnie z zaleceniami gina i pomyślę czy warto kłuć się w poniedziałek na betę. No cóż, troszkę jest przykro, ale też szanse były niewielkie. Mówi się trudno, walczy się dalej:-)
Kochana wszystko się może jeszcze zmienić:-* trzymam teraz ja za Ciebie mocno kciuki

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Kochana, wszystko samo przyjdzie. W odpowiednim momencie bedziesz wiedzieć co robić.
Jak raz źle zapniesz pieluszkę, to obsika Ci łóżko. Wtedy kolejny raz zrobisz to lepiej. [emoji12] Najważniejsze to kochać swoje dziecko i poświęcać mu tyle czasu ile potrzebuje. [emoji173]

Mam nadzieję,że wszystko przyjdzie samo. Podobno instynkt pomoże. :)
I nie mogę narzekać bo osób chętnych do pomocy jest dużo :) w razie W mogę na nich liczyć. Mój M zaczyna być przejęty rolą, cały czas podtrzymuje mnie na duchu. Jak on to mówi : „Luzik, Urodzimy sobie dziecko i damy radę. Nie martw się, nie ma czym” [emoji173]️

reklama
Evelevel śliczna dzidzia, cieszę się ze wszystko ok [emoji8]

Olinka życzę powodzenia !! Ja na Twoim miejscu pewnie wpadłabym w histerie ze to już jutro hahaha [emoji38] ale będzie dobrze, nim się obejrzysz już będziesz tulić bobasa [emoji8]

Jadzia wariatko hahaha Ty to umiesz rozśmieszyć człowieka [emoji23][emoji23] „poskacze po mezu chociaż”

Miłej soboty wszystkim [emoji4]

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

Do góry