reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Zuzik 16 stycznia OM
Poniżej masz zdjęcie bety
O przyroście powiedział ze co 3 dni powinna się podwajać
W kalendarzu wpisz betę na przyszły wtorek proszę a wizytę chyba jednak przełożę na za 2 tyg a prześle mu tylko wynik bety.
1519743715-913554d1f5648140-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jesteśmy z tego samego dnia OM :) tylko ja jestem po ivf, ciekawa jestem jak tu można porównywać bety

reklama
Jesteśmy z tego samego dnia OM :) tylko ja jestem po ivf, ciekawa jestem jak tu można porównywać bety

Prawidłowy przyrost to co najmniej 66% co 48-72h. Najlepiej sprawdzać co 48h.

Wiadomo, są przypadki kiedy beta rośnie wolno, a mimo wszystko rodzą się zdrowe dzieci. Ale to są wyjątki...

Wiadomo, że jak ktoś długo się stara to każdy przyrost go cieszy. Chce się jak najlepiej.
Jednak w większości przypadków są to ciążę nie rozwijające się prawidłowo.
Zażywany progesteron podtrzymuje to co w nas rośnie. Niestety na pewnym etapie to za mało i natura (?) robi swoje.

Życzę, żeby Kropek obudził się ze snu zimowego i ruszył pełną parą do życia! [emoji8]

zi13skjos2j7ic5d.png

No to ja jestem daleko w tyle ... a jak usg ? Widać już coś ?

Właśnie tego chyba nie da się jakoś porównać.. tak myśle chociaż kompletnie się nie znam. Jutro idę na usg a usg w klinice mam dopiero w poniedziałek

1519876168-b802c94c50296fde-aaaaaa.jpeg

Dzień dobry dziewczynki witam was takim oto tescikiem z samego rana mam nadzieję że to nie urojenia ani.moja wyobraźnia mam też nadzieję że ovitrelle jakimś cudem też nagle nie idzie w górę zastanawiam się czy już dzisiaj nie jechać na betę

" kto nie walczy ten nie niańczy "

1519876168-b802c94c50296fde-aaaaaa.jpeg

Dzień dobry dziewczynki witam was takim oto tescikiem z samego rana mam nadzieję że to nie urojenia ani.moja wyobraźnia mam też nadzieję że ovitrelle jakimś cudem też nagle nie idzie w górę zastanawiam się czy już dzisiaj nie jechać na betę

" kto nie walczy ten nie niańczy "
Jedź na betę, a nie się jeszcze zastanawiasz..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry