No wlasnie odsawal w domu,potem lekarz zabiera,odwirowywuje cos i tyle. Dla mnie to wszystko jest takie...dziwne?sama nie wiem. To jest niby klinika a jak tak porownuje z innymi to jak gabinet na nfz. Daje sobie druga szanse i jak nie wyjdzie to zmieniam klinike chociaz ta mam blisko i ceny sa znosne.Ale nie oddaje Twój emek wcześniej i go nie "przygotowuja? "
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
redferrari
Fanka BB :)
może trzeba poprosić o takie porównanie? ja zawsze dostaję przed i po i to dużo dokładniejsze niż te, które dziewczyny tu pokazywały -kwestia kliniki, w niektórych partnerzy oglądają przez mikroskop próbkę przed podaniem i inne takie...No wlasnie odsawal w domu,potem lekarz zabiera,odwirowywuje cos i tyle. Dla mnie to wszystko jest takie...dziwne?sama nie wiem. To jest niby klinika a jak tak porownuje z innymi to jak gabinet na nfz. Daje sobie druga szanse i jak nie wyjdzie to zmieniam klinike chociaz ta mam blisko i ceny sa znosne.
reqiem
Co do infekcji to jakby Wam się trafiła grzybicza infekcja to szybko po clotrimazolum do apteki. Kosztuje parę złotych, bez recepty. Mi raz sie zdarzyło, cholera wie skąd, może solarium, może basen. Ale nikomu nie życzę. Nocka z głowy i ból niesamowity.
Candygirl600
Ja też przy 3 iui dostawałam informację o ilości, ruchu, itp. i zawsze na końcu była ocena jak w szkole, np. 'bardzo dobry'. Twój M oddaje nasienie w domu i je wieziecie do kliniki? Trochę ryzykowne, trzeba przy tym zachować 200% ostrożności, temperaturę i tym podobne. Ja bym chyba się nie odważyłaNo wlasnie odsawal w domu,potem lekarz zabiera,odwirowywuje cos i tyle. Dla mnie to wszystko jest takie...dziwne?sama nie wiem. To jest niby klinika a jak tak porownuje z innymi to jak gabinet na nfz. Daje sobie druga szanse i jak nie wyjdzie to zmieniam klinike chociaz ta mam blisko i ceny sa znosne.
Joaszka
Tak. Dostawałam na kartce - jak było przed i po przygotowaniu.Ale nie oddaje Twój emek wcześniej i go nie "przygotowuja? "
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Joaszka
U mnie obfite zawsze. Ale bezbolesne. A endo zawsze w okolicy 15 mm...Mam to samo. Ostatnio po clo 13mm. Ale później się to odbija bolesna i obfita @ .
Joaszka
Ja w kontekście tego że nie trzeba pić kawy. Preparatyka je odpowiednio przyspieszy[emoji6]Wiem jaki jest ruch po preparatyce. Nie o nim pisałam. Pisałam o naturalnym ruchu po oddaniu nasienia.
reqiem
To zazdroszczę że bezsbolsne. Teraz to jeszcze pół biedy, wezmę tabletke i jakoś funkcjonuje ale kiedyś to musiałam brać wolne w pracy bo nie byłam w stanie nawet w domu nic zrobić. Mdłości, omdlenia itp przy @. Brr i tak co miesiąc.U mnie obfite zawsze. Ale bezbolesne. A endo zawsze w okolicy 15 mm...
Joaszka
Tak. Dostawałam na kartce - jak było przed i po przygotowaniu.Jak juz tak sie uzewnetrzniam to czytam Was i Wy wszystko wiecie po iui jesli chodzi o jakosc nasienia. Dostajecie to na pismie to znaczy ile pobrano nasienia,ile podano,jaki ruch itp? Bo ja nic nie dostaje. Lekarz tylko spr na monitorze probke i widzi ile mniej wiecej i czy sie ruszaja...
reklama
Joaszka
Endometioza wykluczona?To zazdroszczę że bezsbolsne. Teraz to jeszcze pół biedy, wezmę tabletke i jakoś funkcjonuje ale kiedyś to musiałam brać wolne w pracy bo nie byłam w stanie nawet w domu nic zrobić. Mdłości, omdlenia itp przy @. Brr i tak co miesiąc.
Podziel się: