reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
U nas też dziś było stresowo .... ale już po ,leżę już w domu ... samo podanie żołnierzy nie przyjemne ,teraz ćmi brzucho jak na @ ..no nic ,teraz najgorsze to czekanie [emoji6]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

U nas też dziś było stresowo .... ale już po ,leżę już w domu ... samo podanie żołnierzy nie przyjemne ,teraz ćmi brzucho jak na @ ..no nic ,teraz najgorsze to czekanie [emoji6]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Mow tu jak na spowiedzi, jaki pęcherzyk, edno i nasienie!!

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

rozluźni się... nie ma co się denerwować, ćmienie przejdzie do jutra - trzymam kciuki za powodzenie :)

Mow tu jak na spowiedzi, jaki pęcherzyk, edno i nasienie!!

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Ty wiesz ze ja z tego wszystkiego nie pamiętam [emoji23] jajo mówili że super , ślady płynu więc pękło... jak robili to było ok 39 h po podaniu ovitrelle,śluz ładny,szyjka Super [emoji6] żołnierze lekko leniwe mówili,muszę zobaczyć na te karteczke ck i jak .. aaa Endo 12mm ...mowili że super [emoji6]teraz poorawka dziś i jutro i się zobaczy

Ty wiesz ze ja z tego wszystkiego nie pamiętam [emoji23] jajo mówili że super , ślady płynu więc pękło... jak robili to było ok 39 h po podaniu ovitrelle,śluz ładny,szyjka Super [emoji6] żołnierze lekko leniwe mówili,muszę zobaczyć na te karteczke ck i jak .. aaa Endo 12mm ...mowili że super [emoji6]teraz poorawka dziś i jutro i się zobaczy

O to pięknie!
Później usiądę do kalendarza.
A wiesz, że na leniwe plemniki powinno się wypić małą, ale mocną kawę? Na 30 minut przed oddaniem nasienia.
U nas zawsze działa, bo ruchliwość zwiększona.

Trzymam kciuki, ma być dobrze. Jak jajo pęknięte, to armia będzie mieć łatwiej, bo krótsza droga do przebycia, i wiecej szans na przetrwanie ;)

kiedy dokładnie betujesz?

Sosenka ty się nie łam! Ja trzymam kciuki do końca...

Zuzik bo właśnie nie spodziewaliśmy się że armia taka. Leniwa [emoji6]

Leżę bo cmi oj cmi [emoji52]

A jutro do roboty [emoji6]

reklama
Dlaczego masz załamkę?

Zle się czuje, nie mam apetytu...nic mi się nie chce... obiad tez tylko dziubnelam trochę... w robocie od kilku dni tez nie mam weny... no i ten moj mąż... a na dodatek czuje jakaś infekcje tam na dole.... w sumie zdziwiłabym się gdyby mi nic nie było przy aplikowaniu luteiny trzy razy dziennie to się tak musiało skończyć

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry