reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Boziuuuuuu to dopiero współczuje !!!! Jesteś silna kobieta podziwiam ja bym już odpuściła po taki czasie szok. Na prawdę pełen szacunek to aż mi wstyd ze się użalam na sobą. MoZe dlatego ze to pierwsze i człowiek tak bardzo pragnie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na szczęście zaczęliśmy się dość szybko starać i mimo ze to pięć lat to mam "dopiero" 27 w tej chwili, dlatego mówię sobie że mam jeszcze sporo owulacji przed sobą i któraś będzie ta szczęśliwa. Nie ma co się załamywać. Są pary co i 10 lat się staraja i nic a w końcu się udaje [emoji4]

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiecie co dziewczyny potrzebuje rady, Nie chce już zawracać głowy moim przyjaciółkom i emkowi, i nie chce być mądrzejsza od lekarza, Ale u nas te wszystkie badania są w porządku a ja czasami czuję że to wina suchości. Czerpie przyjemność z "przytulania", Ale mimo to nie wiem czemu mój organizm jakby broni się przed wytworzeniem odpowiednich warunków żeby "chłopaki" mogli dotrzeć tam gdzie trzeba. Jem już olej z wiesiolka itp ale mimo wszystko dalej sucho! Myślałam o takim żelu który ułatwia zapłodnienie. Nie jest super tani dlatego już nie wiem czy warto inwestować kolejne pieniadze czy lepiej sobie odpuścić. Macie z tym jakieś doświadczenia?

Wiecie co dziewczyny potrzebuje rady, Nie chce już zawracać głowy moim przyjaciółkom i emkowi, i nie chce być mądrzejsza od lekarza, Ale u nas te wszystkie badania są w porządku a ja czasami czuję że to wina suchości. Czerpie przyjemność z "przytulania", Ale mimo to nie wiem czemu mój organizm jakby broni się przed wytworzeniem odpowiednich warunków żeby "chłopaki" mogli dotrzeć tam gdzie trzeba. Jem już olej z wiesiolka itp ale mimo wszystko dalej sucho! Myślałam o takim żelu który ułatwia zapłodnienie. Nie jest super tani dlatego już nie wiem czy warto inwestować kolejne pieniadze czy lepiej sobie odpuścić. Macie z tym jakieś doświadczenia?

a pijesz wody 2 l wody to bardzo wazne ?

Conceive? Polecam. Nawilża i nie szkodzi plemnikom. Ale nie jest to "cudowny" żel powodujący ciążę[emoji6] ja używałam, ale jedno opakowanie. Potem dałam na luz. U nas nie było problemu z śluzem

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Może nie zawsze 2l, ale pije dużo, mamy dystrybutor w domu i to ułatwia sprawę.

Conceive? Polecam. Nawilża i nie szkodzi plemnikom. Ale nie jest to "cudowny" żel powodujący ciążę[emoji6] ja używałam, ale jedno opakowanie. Potem dałam na luz. U nas nie było problemu z śluzem

Na śluz jeszcze wit b6

Na szczęście zaczęliśmy się dość szybko starać i mimo ze to pięć lat to mam "dopiero" 27 w tej chwili, dlatego mówię sobie że mam jeszcze sporo owulacji przed sobą i któraś będzie ta szczęśliwa. Nie ma co się załamywać. Są pary co i 10 lat się staraja i nic a w końcu się udaje [emoji4]

Ja tez 27 lat ale półtora roku starania i no dupa dupa :( coś czuje ze in vitro nas czeka..., ja mam problem z wysoka prolaktyna

reklama

Tez mam takie wrażenie wcinam po 6 tabletek wiesiołka rano dwie w obiad i kolacje do owu już trzeci miesiąc nie wiem czy pomaga no i donga wcinam :-

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry