zuzik85
Fanka BB :)
Lepiej przyswajalny jest Progesteron dopochwowy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A miałaś iui czy starania naturalne? Bo coś mi się kojarzy że do iui nie doszło...Trzymam za was kciuki cały czas czytam was u mnie niestety bez rewelacji 3 cykl z zastrzykami nie udało się teraz moja dr mówi że musi być przerwa od kucia no dobra akurat idą święta trochę kasy trza pozbierać jedynie biorę donga i niepokalanek i witaminy zobaczymy biorę duphaston 3x2 i miałam niby progesteron po owulacji 11 więc bez szału [emoji21][emoji21]
Napisane na G3121 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak nie doszło niestety może lepiej wzmocnie siebie i męża [emoji6][emoji6]A miałaś iui czy starania naturalne? Bo coś mi się kojarzy że do iui nie doszło...
Ja dziś podchodzę do 3 iui. Sama nie wiem po co...nie wiążę zbyt dużych nadzieji.
Chciałam podchodzić do ivf ale lakarz jakoś tak "namówił" na 3...i mówi że zrobiłby 4 ale wtedy już z gonadotropinami...
Ostatnio czytałam ze 3 historie o ciąży naruralnej gdzie wcześniej kilka razy iui,ivf i nic...Jednak zamiast natchnąć nadzieją to doszło do mnie jakie to wszystko skomplikowane i jak mało od nas zależy...
Pęcherzyki są 3 z tym że w sumie u mnie liczy się tylko to co po drożnej stronie,więc tu był jeden 22 mm...i mam nadzieję że jeszcze jest bo w tym drugim jajniku jeden z 20 mm zmalał do 17 więc chyba pękł...
Najpierw nerwy żeby nie pękł,potem żeby pękł...jak nie pęknie jutro będzie 2 iui w tym cyklu (propozycja lekarza).
A i jeszcze mąż chory...z gorączką ale lekarz mówił że nie ma wpływu na nasienie teraz bo "strzela" tymi co wyprodukowal ok.3 mcy temu...
Niby 3 raz a denerwuje się bardziej niż przed pierwszym...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak bo to na NFZ miałam dwie prywatnie a teraz chciałam tak spróbować bo kupę kasy na zastrzyki wydajeNo teraz to już i tak nic nie poradzimy- ja wystymulowana, iui na 17.30
A przypomnij mi czemu nie doszło do iui? dobrze kojarzę, że przez brak osoby przygotowującej nasienie?
Zobacz sobie na ten artykułTak bo to na NFZ miałam dwie prywatnie a teraz chciałam tak spróbować bo kupę kasy na zastrzyki wydaje
Dzięki już go czytałam [emoji6][emoji6] właśnie zaczęłam niepokalanek i dong [emoji6][emoji6]Zobacz sobie na ten artykuł
Link do: Jak podwyższyć progesteron, dieta, zioła, naturalne metody
No ja bym chyba nie ryzykowała na NFZ. Za dużo stresu już mnie teraz kosztuje, a tam martw się czy owu nie wypadnie w niedzielę, albo po godzinach pracy...Ja póki co na leki do iui to nie dużo, bo clo drogie nie jest. A że dobrze reaguję to lekarz nie zmieniał, ale wspomniał, że jak ta nie wyjdzie to on proponuje 4 ale już na zastrzykach...Wahałam się czy już tej nie zrobić z zastrzykami, ale uznałam, że skoro u mnie te pęcherzyki rosną bez problemu po clo, to idziemy dalej z clo.Tak bo to na NFZ miałam dwie prywatnie a teraz chciałam tak spróbować bo kupę kasy na zastrzyki wydaje
U mnie 3 lata temu też rosły a ciąży nie było więc to raczej kwestia szczęścia czy się uda [emoji4][emoji4]No ja bym chyba nie ryzykowała na NFZ. Za dużo stresu już mnie teraz kosztuje, a tam martw się czy owu nie wypadnie w niedzielę, albo po godzinach pracy...Ja póki co na leki do iui to nie dużo, bo clo drogie nie jest. A że dobrze reaguję to lekarz nie zmieniał, ale wspomniał, że jak ta nie wyjdzie to on proponuje 4 ale już na zastrzykach...Wahałam się czy już tej nie zrobić z zastrzykami, ale uznałam, że skoro u mnie te pęcherzyki rosną bez problemu po clo, to idziemy dalej z clo.
No właśnie niestety...głupie to że wszystko zależy od szczęścia. Nie od nas,naszych działań...U mnie 3 lata temu też rosły a ciąży nie było więc to raczej kwestia szczęścia czy się uda [emoji4][emoji4]