reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kurcze Zuzik myslalam ze z drugim jest lzej hehe to mnie zalamalas:) dlategi mnie te testy smiesza-wykrywa od 25 blahaha

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
Dlatego idę na betę. Miałam iść w piątek, ale to dopiero 11 d.p.iui więc pójdę w poniedziałek 14 dnia. Wtedy już wynik będzie stuprocentowy.
;)
A ten bladzioch wyszedł mi na teście 10!!! A ledwo widoczny... dlatego ja sikańcom nie wierzę [emoji14]

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam dzisiaj 5 dzien po. Ogolnie nic nie czuje. Plamienia nie mialam. Od wczoraj mam tylko nieziemski apetyt. No moglabym ciagle jesc heh ale zdarzalo sie tak wczesniej wiec pewnie taki kaprys organizmu:p przed chwila cos tam poczulam ale to pewnie dlatego ze za mocno sie wczuwam heh

Ja po pierwszej IUI byłam przekonana, że musi się udać. Wszystko podane na tacy, plemniki pod nos... ble ble ble...
Oj... jak wtedy bolała porażka...
Przy drugiej, pełen luz.
Choć nie ukrywam, że bałam się co będzie jak się nie uda.
Teraz też się boję. Ale wiem, że choćbym stawała na rzęsach, nic nie jestem w stanie zrobić. Na tym etapie nie mam na nic wpływu.
Muszę tylko wierzyć.
Nawet myślałam, żeby napisać petycje do NATURY, żeby dawała znak przy zapłodnieniu, albo przy zagnieżdżeniu he he... żeby się to jakoś czuło. No ale cóż [emoji14]

Bierzecie Progesteron po IUI? Ja mam Duphaston 2x1

A u mnie juz po wszystkim. Bylam u gina i...mam torbiel:( skubany pechol nie pekl. No czuje ze cos tam mam w brzuchu ech...

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam za was kciuki cały czas czytam was u mnie niestety bez rewelacji 3 cykl z zastrzykami nie udało się teraz moja dr mówi że musi być przerwa od kucia no dobra akurat idą święta trochę kasy trza pozbierać jedynie biorę donga i niepokalanek i witaminy zobaczymy biorę duphaston 3x2 i miałam niby progesteron po owulacji 11 więc bez szału [emoji21][emoji21]

Napisane na G3121 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry