reklama
jolancik
Fanka BB :)
Monia gratuluję serdecznie. Jesteś kolejnym dowodem na to, że cuda się zdarzają, tylko trzeba mocno w to wierzyć Życzę kolejnych spokojnych miesięcyWitajcie dziewczyny po wielu miesiącach. Nie było mnie na forum prawie 4 miesiące. Przypomnę że w marcu miałam usuwają endometrioze oraz sprawdzanie drożności jajowodow, przygotowaliśmy się do inseminacji ponieważ ww klinice odebrano nam nadzieję na naturalne poczęcie. W czasie mojej nieobecności zaliczyliśmy z mężem powrot do Polski. Zarejestrowalismy się w klinice w Szczecinie zeby moc kontynuować nasze starania. Dużo się działo od momentu powrotu , głową myślami była gdzie indziej. Wizyta była umówiona na 26.06 a 23.06 wykonałam test który był pozytywny. Zdarzył się cud który trwa do dzisiaj, termin mamy na luty. Chciałam Wam dziewczyny dodać otuchy bo okazuje się ze cuda są wśród nas i życzę każdej z Was takiej niespodzianki. Najtrudniej było słuchać rad "przestań o tym myśleć" ta rada ma swoją rację oby każda z Was znalazla coś co zapełni wasza głowę innymi myślami. Życzę powodzenia
monia u nas też tak było za pierwszym razem dr powiedział że jak jeden jajowód drożny to owulację będę miała co 2 miesiąc i mówił że szkoda wogóle myśleć w tym miesiącu i zaprasza w kolejnym i co dziwnie okres mi się spóżnił a tam 2 kreseczki i nasz cud teraz rozrabia . także coś w tym jest tylko poprostu nie da się tak nie myślec o staraniach .
Joaszka w niedzielę miałam iui ile podali nie wiem nie interesowało mnie to , tak mam tylko prawy drożny . wogóle jakoś tak spokojna jestem nie myślę czy robić bete i czy się udało .
Joaszka w niedzielę miałam iui ile podali nie wiem nie interesowało mnie to , tak mam tylko prawy drożny . wogóle jakoś tak spokojna jestem nie myślę czy robić bete i czy się udało .
Joaszka
Zazdroszczę tego spokoju[emoji6]monia u nas też tak było za pierwszym razem dr powiedział że jak jeden jajowód drożny to owulację będę miała co 2 miesiąc i mówił że szkoda wogóle myśleć w tym miesiącu i zaprasza w kolejnym i co dziwnie okres mi się spóżnił a tam 2 kreseczki i nasz cud teraz rozrabia . także coś w tym jest tylko poprostu nie da się tak nie myślec o staraniach .
Co do owulacji to niestety nie zawsze jest na przemian...ja miałam 3 razy pod rząd z tej niedrożnej strony. Teraz udało się po stymulacji z tej dobrej...tylko niestety nasienie się pogorszyło więc ciężko mi się optymistycznie nastawiać...
Może kiedyś przyjdzie ten moment że wyluzuje i odpuszczę...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
justynaszatanka
Wracam z drugiego monitoringu mam ładny pęcherzyk po zastrzykach 20 mm jeszcze dziś poczekać i jutro ovitrelle starania naturalne trzymajcie kciuki
Wracam z drugiego monitoringu mam ładny pęcherzyk po zastrzykach 20 mm jeszcze dziś poczekać i jutro ovitrelle starania naturalne trzymajcie kciuki
Właśnie miałam się pytać co u Ciebie? Super. Trzymam. A endo jakie?
Joaszka
Trzymam![emoji6]Wracam z drugiego monitoringu mam ładny pęcherzyk po zastrzykach 20 mm jeszcze dziś poczekać i jutro ovitrelle starania naturalne trzymajcie kciuki
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
justynaszatanka
10 mm dr mówiła ze super codziennie jem orzechy wiesz co ja zawsze ovitrelle wiem ze pregnyl jest w innych jednostkach i nie na każdego działaWłaśnie miałam się pytać co u Ciebie? Super. Trzymam. A endo jakie?
reklama
10 mm dr mówiła ze super codziennie jem orzechy wiesz co ja zawsze ovitrelle wiem ze pregnyl jest w innych jednostkach i nie na każdego działa
A odczuwasz w ogóle jakieś skutki uboczne brania tych leków? Czy w ogóle jakieś objawy owulacji?
Mnie już zaczynają cisnąc jajniki, głównie z prawej strony.
Podziel się: