reklama
ann88
Zaangażowana w BB
hejHej dziewczyny. Podczytuje Was juz od dlugiego czasu ale nie pisalam bo nie bylo o czym. W tamtym roku okazalo sie ze wyniki meza sa beznadziejne. Po kilku miesiacach suplementacji poprawilo sie na tyle, ze mozemy podejsc do inseminacji. W zwiazku z tym jutro mam badanie hsg w szpitalu na nfz. Czy ktoras z Was miala moze? Mam tam lezec do soboty az. Czuje lekki stres. Pozdrawiam
emm_jak
Zaciekawiona BB
Moze dzis mialas owu dlatego taki bólMam nadzieję że się porządnie tłukły o jajeczka i jakiś mistrz wbił się do środka![]()
Wiem że bedzie to dziwne co napisze ale u mnie ból bym minimalny raczej czułam dyskomfort( niewygodna pozycja).Miałam badanie wykonywane na Nfz. Wszystko jest do wytrzymania wiec głowa do góry, każdy reaguje inaczejHej dziewczyny. Podczytuje Was juz od dlugiego czasu ale nie pisalam bo nie bylo o czym. W tamtym roku okazalo sie ze wyniki meza sa beznadziejne. Po kilku miesiacach suplementacji poprawilo sie na tyle, ze mozemy podejsc do inseminacji. W zwiazku z tym jutro mam badanie hsg w szpitalu na nfz. Czy ktoras z Was miala moze? Mam tam lezec do soboty az. Czuje lekki stres. Pozdrawiam
HejMiałam. Milo nie wspominam..... Bardzo bolało.U mnie wszystko bylo okey,a ból straszny.Nie ma reguły. Każda kobieta przechodzi to badanie inaczej.Ja byłam z rana o 7w szpitalu,o 11zabieg i o 14do domku. Czemu tak długo chcą Cię trzymać?
Nie wiem,wydaje mi sie,ze po prostu wtedy nfz za mnie zaplaci. Musze byc 3 dni,moze jednak wypuszcza szybciej. Mam taka nadzieje...
Agnieś191
Fanka BB :)
Też robiłam w szpitalu na nfz i nic nie bolało. Nieprzyjemne było zakladanie cewnika do podania kontrastu. O 7 byłAm w szpitalu a tego samego dnia ok 14 już w domu.Hej dziewczyny. Podczytuje Was juz od dlugiego czasu ale nie pisalam bo nie bylo o czym. W tamtym roku okazalo sie ze wyniki meza sa beznadziejne. Po kilku miesiacach suplementacji poprawilo sie na tyle, ze mozemy podejsc do inseminacji. W zwiazku z tym jutro mam badanie hsg w szpitalu na nfz. Czy ktoras z Was miala moze? Mam tam lezec do soboty az. Czuje lekki stres. Pozdrawiam
meg86
Przy drugiej iui zaszlam w ciaze niestety pozamaciczna mimo stwierdzenia drożność jajowodow ciąża prawdopodobnie przez endometroze zatrzymała się w prawym jajowodzie. Kilka lat wcześniej miałam duża torbiel na prawym jajniku usuwana laparoskopowo. Teraz zaczynam drogę z in vitro bo jest mniejsze ryzyko kolejnej cp.Bylas juz w ciazy?
reklama
jolancik
Ja też miałam drożność na nfz ale w Poznaniu. Wstawiłam się o 7.30, koło południa zabieg (dostałam głupiego jasia) i czułam tylko że troche mnie szczypie i lekki ból jak na @. Potem troche pospałam i po południu mogłam wracać do domu.Nie wiem,wydaje mi sie,ze po prostu wtedy nfz za mnie zaplaci. Musze byc 3 dni,moze jednak wypuszcza szybciej. Mam taka nadzieje...
Podziel się: