natalix0
Fanka BB :)
Sądzę, że wynik wspaniały a powiedz...co było o Was przyczyną? Bo już się gubię, tyle dziewczyn jest na forum9 dni po transferze nie 8
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sądzę, że wynik wspaniały a powiedz...co było o Was przyczyną? Bo już się gubię, tyle dziewczyn jest na forum9 dni po transferze nie 8
U nas z początku słabe nasienie, a ostatecznie moja owulacja. Prawie jej nie było bez stymulacjiSądzę, że wynik wspaniały a powiedz...co było o Was przyczyną? Bo już się gubię, tyle dziewczyn jest na forum
Beta hest dobra ja w 11dpt mialam 190. W poniedziałek sprawdz przyrost i progesteron9 dni po transferze nie 8
Hej mój mąż śpi po nocce, ja właśnie pije kawkę, a potem śmigam do kosmetyczki na hybrydy (jakoś poprawia mi to humor Po obiedzie mam nadzieje na wspólny spacer w "trójkę" (ja+mąż+pies) bo ładna dziś pogodaCześć DziewcZyny..... dziś wstałam i mam pozytywne myślenie.... jakie plany na week macie ?? Ja dzis na urodziny do teściowej a tak to odpoczywam
Ja piekę tartę z jabłkami i sprzątam Chciałam iść na spacer ale u mnie w Trójmieście brzydka pogodaPozytywne myślenie to podstawa. ...ja muszę to u siebie zmienić. ..dla mnie zawsze szklanka w połowie pusta. ..Cześć DziewcZyny..... dziś wstałam i mam pozytywne myślenie.... jakie plany na week macie ?? Ja dzis na urodziny do teściowej a tak to odpoczywam
Z Wejherowa /30 minut od GdyniNatalix a skąd jesteś??