reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Cześć DziewcZyny..... dziś wstałam i mam pozytywne myślenie.... jakie plany na week macie ?? Ja dzis na urodziny do teściowej a tak to odpoczywam :)

Cześć DziewcZyny..... dziś wstałam i mam pozytywne myślenie.... jakie plany na week macie ?? Ja dzis na urodziny do teściowej a tak to odpoczywam :)
Hej mój mąż śpi po nocce, ja właśnie pije kawkę, a potem śmigam do kosmetyczki na hybrydy (jakoś poprawia mi to humor ;) Po obiedzie mam nadzieje na wspólny spacer w "trójkę" (ja+mąż+pies) bo ładna dziś pogoda :D

Ja piekę tartę z jabłkami i sprzątam :)Chciałam iść na spacer ale u mnie w Trójmieście brzydka pogoda:(Pozytywne myślenie to podstawa. ...ja muszę to u siebie zmienić. ..dla mnie zawsze szklanka w połowie pusta. ..

Ja już po kawce.... pewnie trzeba coś dla siebie zrobić..... ja ostatnio sobie zakupiłam sprzęt do hybryda i robie sobie sama.... co prawda nie sa piekne Ale z czasem hehehe... U nas niestety nie ma słońca jest pochmurno jak by chciało padać..... zaraz się biorę troche za sprzątanie......:)

Oska, piękna beta!!!! :) Gratuluję i trzymam kciuki za jej przyrost!;)
Wczoraj była na monitoringu cyklu do 3 ostatniej iui...i okazało się,że jestem po owulacji! Pęcherzyka już nie było...był to 14 d.c, dwie poprzednie iui miałam w 15 i 18 d.c. testy owulacyjne robiłam od 8 d.c dwa razy dziennie...była jedynie bardzo blada druga kreska.
Decyzja zapadła,pod koniec maja podchodzimy do in vitro....Oska, Twoja beta daje mi nadzieję ;););)

reklama
Do góry