reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Panierka js tez tak mam zawsze wiem ze i tak malpa przyjdzie.. i wiem ze to ejst nie możliwe żeby teraz sie udało...ale w głębi duszy mam nadzieję nadzieje ze kiedy tego doświadczeń ze nie dostanę tego okresu... już myślę co tu robić jak sobie czas zajść żeby o tu nie myślec ... teraz próbuje o wakacjach gdzie tu sie wybrać żeby sobie odpocząć.... jedyny plus tego wszystkiego dostałam dziś umowę na stałe :)
To super! Gratuluję! Mnie umowa kończy się 16.04 i też powinnam już dostać na stałe :-D a my w tym roku wybraliśmy Karpacz i będą to nasze pierwsze wakacje z pieskiem ;)

reklama
Panierka js tez tak mam zawsze wiem ze i tak malpa przyjdzie.. i wiem ze to ejst nie możliwe żeby teraz sie udało...ale w głębi duszy mam nadzieję nadzieje ze kiedy tego doświadczeń ze nie dostanę tego okresu... już myślę co tu robić jak sobie czas zajść żeby o tu nie myślec ... teraz próbuje o wakacjach gdzie tu sie wybrać żeby sobie odpocząć.... jedyny plus tego wszystkiego dostałam dziś umowę na stałe :)
Właśnie mam tak samo... niby i tak jestem przekonana ze miesiączka przyjdzie ale gdzieś z tyłu głowy chodzi myśl że może akurat. ..

Jolancik dziękuję.. .. teraz mogę na spokojnie zachodzić w ciążę i Ty też już bo napewno dostaniesz umowę.. .. takie mam marzenie....

Dziewczyny nadal nie wierze. A czy to odpowiednia wysokość bety? 111,8 - jestem 11 dni po punkcji i 8 po transferze. W poniedziałek zrobię jeszcze progesteron.
Gratulacje. Czytam też forum o in vitro także widziałam radosne nowiny, ale nie udzielam się tam. Chociaż coraz częściej myślę, że i tak tam trafie ;). U Was na invitro ostatnio wysyp ciąż:surprised::):):)

reklama
Do góry