reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
reklama
Witaj Panierka u mnie też stwierdzona endometrioza po laparoskopii w listopadzie 2015r. i niskie AMH a u męża słabsze nasienie. W tym miesiącu będę podchodzić trzeci raz do iui tylko czekam teraz na @ i będziemy działać.
Prowadzę też kalendarz - przypomina nam która z nas kiedy co ma. Jak będziesz chciała to daj znać a Cię dopiszę :)
Trzymam kciuki za dzisiejsze testowanie.

39f8egz2yx0jwf3r.png
Bardzo proszę dopisać mnie na jutro na testowanie. Miałam dziś rano, ale mąż mówił bym cierpliwie zaczekala do terminu miesiaczki. U nas problemem jest tylko moja endometrioza, wyniki męża super. Mam 27 lat [emoji4]

,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

MARZEC

10 – panierka90 - testowanie
10 – Oska305 – wizyta kontrolna w trakcie stymulacji
15 – jasani – beta hcg
18 - Bubu19821 - beta hcg

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy

Dziewczyny czy dopisać kogoś do kalendarza???

MARZEC

15 – jasani – beta hcg

Jolancik mnie możesz ale dopiero na 09-11 czerwca na badania szpitalne [emoji6] trzymam kciuki dziewczyny za powodzenie. Wiem ze trudno ale postarajcie się nastawić bardziej pozytywnie bo aż tak negatywne podejście nie pomaga. Stresujcie się, denerwujecie a to nie pomaga kropkowi, który być może mości sobie już w Was gniazdko[emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

MARZEC

15 – jasani – beta hcg

Mnie mozesz na 11.03 transfer :-)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczyny po pierwsze wszystkiego najlepszego......
po drugie
pęcherzyki małe bo po 13 mm iui w tym miesiącu nie bedzie bo lekarz wyjeżdża:( a tak się nastawiłam.........mamy próbować naturalnie weekend należy do nas... ale u nas jest z tym problem:( jestem coraz bardziej podłamana...
tzrymam za was wszystkie kciuki......niech nasze życzenia sie spęłnią
Problem ze współżyciem?

Czy któraś z Was brała do stymulacji zastrzyki menopur? Jaki jest ich koszt i jak z iloscią pecherzyków i w którym dc była iui?

Czy któraś z Was brała do stymulacji zastrzyki menopur? Jaki jest ich koszt i jak z iloscią pecherzyków i w którym dc była iui?
Hej, ja brałam Menopur. Nie wiem niestety jak jest z ceną bo ja nie leczę się w Polsce, ale z tego co się orientuję to po refundacji około 200-300 zł chyba. Zawsze mam 2-3 pęcherzyki. Jestem po 4 IUI, która była dopiero w 19 dc. Natomiast 1 IUI, też na Menopurze była w 15 dc. Więc chyba zaczynam się uodparniać na ten lek. U mnie zero skutków ubocznych i ogólnie jestem z nich zadowolona.

Hej, ja brałam Menopur. Nie wiem niestety jak jest z ceną bo ja nie leczę się w Polsce, ale z tego co się orientuję to po refundacji około 200-300 zł chyba. Zawsze mam 2-3 pęcherzyki. Jestem po 4 IUI, która była dopiero w 19 dc. Natomiast 1 IUI, też na Menopurze była w 15 dc. Więc chyba zaczynam się uodparniać na ten lek. U mnie zero skutków ubocznych i ogólnie jestem z nich zadowolona.
To jest silniejszy lek od costylbegyt?

reklama
Do góry