reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny podchodzące teraz do in vitro.
Ile można spodziewać się pęcherzyków dojrzałych po lekach hormonalnych ? I piszecie o tej punkcji. Czy wiecie jak to przebiega?
Heh... jeszcze nie mam badań, a ja już to przeżywam. Wchodzę na forum, dowiadywać się co i jak u was, a tutaj mam coraz więcej pytań. Na pewno lekarz by mi wszystko na wizycie opowiedział, no ale to pewnie najszybciej za 3 tygodnie.
Dlatego jak coś na wizytach się dowiecie, koniecznie się podzielcie! :)
Dzielimy sie na bieżąco informacjami. [emoji6] to ile pecherzykow to zależy od organizmu i jak zareaguje na stymulacje. Ja dzis zaczynam stymulacje w pon i w sr mam monitoring a punkcja prawdopodobnie w pt. Hmm ja bylam spokojna na luzie ale od dzis jestem jakas taka niespokojna.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny podchodzące teraz do in vitro.
Ile można spodziewać się pęcherzyków dojrzałych po lekach hormonalnych ? I piszecie o tej punkcji. Czy wiecie jak to przebiega?
Heh... jeszcze nie mam badań, a ja już to przeżywam. Wchodzę na forum, dowiadywać się co i jak u was, a tutaj mam coraz więcej pytań. Na pewno lekarz by mi wszystko na wizycie opowiedział, no ale to pewnie najszybciej za 3 tygodnie.
Dlatego jak coś na wizytach się dowiecie, koniecznie się podzielcie! :)
Ja mam kontrole pęcherzyków w poniedziałek, sama jestem ciekawa ile ich się namnoży, też jestem ciekawa całego przebiegu, będziemy relacjonować także będziesz miała wszystko na bieżąco:)

Dzięki, że was mam!
A jeszcze zapytam, zastrzyki to macie w brzusio czy domięśniowo?

Hurtem: robiliśmy kariotypy obydwoje, pęcherzyków wychodowałam trzy co ogólnie było biedne strasznie a zastrzyki w brzuch.

Któraś z was pytała czy robi któraś sama: podziw, mnie robił mąż. Ja szczepię wszystkie swoje zwierza, robię kroplówki i pobrania krwi, ale sobie zastrzyku nie mogłam zrobić

Cikulinka, mnie też przykro , ale zapewne ostatni raz &&&

Oska, nie doszukuj się bo ocipiejesz :)))

Dziewczyny a jakie miałyście AMH przed invitro? Ja mam 8,24. To wysokie. Mam po 10 pęcherzyków niedojrzałych w każdym jajniku, czekających na wzrost. No i lekarz przepisał mi antykoncepcję przez miesiąc. 08.03 mam wizytę rozpoczynająca procedurę invitro. Wtedy rozpisze mi wszystkie leki. Co do adopcji to myśle o tym w ostateczności ale czasami w chwili zwątpienia przychodzą mi takie myśli do głowy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zastanawiam sie czy w moim przypadku ta antykoncepcja ma sens. Jak przez miesiąc bedzie cicho nic sie nie rozwinie to jak będę brała stymulanty to zaraz wpadnę w hiperstymulacje i co wtedy?

reklama
Dziewczyny a jakie miałyście AMH przed invitro? Ja mam 8,24. To wysokie. Mam po 10 pęcherzyków niedojrzałych w każdym jajniku, czekających na wzrost. No i lekarz przepisał mi antykoncepcję przez miesiąc. 08.03 mam wizytę rozpoczynająca procedurę invitro. Wtedy rozpisze mi wszystkie leki. Co do adopcji to myśle o tym w ostateczności ale czasami w chwili zwątpienia przychodzą mi takie myśli do głowy.

Moje AMH 2,89.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry