reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

LUTY

24 – jasani – monitoring cyklu
27 - adunnnia90 - monitoring
27 - Emilianka6966 - monitoring
28 – Oska305 – beta hcg

MARZEC

01 – Bubu19821 – monitoring cyklu
01 – Oska305 – wizyta w klinice
06 – ludek - testowanie
07 - anett96 – testowanie

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy

Ostatnia edycja:
reklama
,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

LUTY

24 – jasani – monitoring cyklu
27 - adunnnia90 - monitoring
28 – Oska305 – beta hcg

MARZEC

01 – Bubu19821 – monitoring cyklu
01 – Oska305 – wizyta w klinice
06 – ludek - testowanie
07 - anett96 – testowanie

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy
Jolancik ja 27 też monitoring

Cześć dziewczyny, jakiś czas siedziałam cicho i grzecznie czekałam na wizytę, ale cały czas śledzie wasze wpisy. Co do wieku to ja w tym roku kończę 32. I wcale a wcale nie czuje sie stara [emoji3]. Byłam wczoraj na wizycie No i długi protokół. Mój lekarz stwierdził ze podajemy regulon od wczoraj (antykon.). 8.03. Mam wizytę i rozpiszemy stymulację i dowiem sie co i jak. Prawdopodobnie punkcja i transfer w tygodniu 27-31.03. Wszystko tyle kosztuje u bas za pakiet płacimy 7500. A już w klinice zostawiliśmy 5000. Dobrego dojdą leki. Mam nadzieje ze tym razem sie uda. Bo kolejnej próby nie będzie. Boje sie ze i tej psychicznie nie zniosę. Dziewczyny rozwazalyscie może adopcje. Mi zaczyna taka myśl chodzić po głowie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mruch, pewnie że jesteś młoda! Ja też czuję się młoda bo taka jestem :)

Trzymam mocno kciuki, ma się udać! A która to Wasza próba? Dla mnie adopcja to ostateczne rozwiązanie i na pewno z niego skorzystamy jak nie nastąpi cud, ale mocno wierzymy że do tego kroku nie dojdziemy!

Na tym forum też jest ciekawy wątek o adopcji, można sporo się dowiedzieć :)

Cześć dziewczyny, jakiś czas siedziałam cicho i grzecznie czekałam na wizytę, ale cały czas śledzie wasze wpisy. Co do wieku to ja w tym roku kończę 32. I wcale a wcale nie czuje sie stara [emoji3]. Byłam wczoraj na wizycie No i długi protokół. Mój lekarz stwierdził ze podajemy regulon od wczoraj (antykon.). 8.03. Mam wizytę i rozpiszemy stymulację i dowiem sie co i jak. Prawdopodobnie punkcja i transfer w tygodniu 27-31.03. Wszystko tyle kosztuje u bas za pakiet płacimy 7500. A już w klinice zostawiliśmy 5000. Dobrego dojdą leki. Mam nadzieje ze tym razem sie uda. Bo kolejnej próby nie będzie. Boje sie ze i tej psychicznie nie zniosę. Dziewczyny rozwazalyscie może adopcje. Mi zaczyna taka myśl chodzić po głowie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja pracuje w instytucji ścisłe powiązanej z rodzinami adopcyjnymi, rodzinami zastępczymi itp.,chyba przez to mam kiepski do tego stosunek.Mój mąż również pracuje z nieletnimi no i niestety on o tym nie chce słyszeć, jakaś w tych naszych rodzinach adopcyjnych dużo ostatnio niedobrego...ja może bym rozważała,ale nie zmuszę do tego męża. Jestem dobrej myśli i wierze ze ivf pomoże, i o to się modlę...Broń boże nikogo nie zrażam do adopcji, to bardzo indywidualna sprawa,trzeba to czuć i naprawdę tego chcieć

Ja pracuje w instytucji ścisłe powiązanej z rodzinami adopcyjnymi, rodzinami zastępczymi itp.,chyba przez to mam kiepski do tego stosunek.Mój mąż również pracuje z nieletnimi no i niestety on o tym nie chce słyszeć, jakaś w tych naszych rodzinach adopcyjnych dużo ostatnio niedobrego...ja może bym rozważała,ale nie zmuszę do tego męża. Jestem dobrej myśli i wierze ze ivf pomoże, i o to się modlę...Broń boże nikogo nie zrażam do adopcji, to bardzo indywidualna sprawa,trzeba to czuć i naprawdę tego chcieć
Uda sie[emoji4] [emoji110] musi!!![emoji4] [emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny podchodzące teraz do in vitro.
Ile można spodziewać się pęcherzyków dojrzałych po lekach hormonalnych ? I piszecie o tej punkcji. Czy wiecie jak to przebiega?
Heh... jeszcze nie mam badań, a ja już to przeżywam. Wchodzę na forum, dowiadywać się co i jak u was, a tutaj mam coraz więcej pytań. Na pewno lekarz by mi wszystko na wizycie opowiedział, no ale to pewnie najszybciej za 3 tygodnie.
Dlatego jak coś na wizytach się dowiecie, koniecznie się podzielcie! :)

Do góry