reklama
ludek
Fanka BB :)
Dziewczyny jestrm po IUI.
Dwa pecherzyki: 19 i 17 mm
endo 7,7
Mega dużo śluzu.
Na pękniecie nic nie dostałam od czwartku mam brac luteine.
Trzymajcie proszę kciuki.
To już trzecia IUI
Anett, mamy bardzo podobnie, bo po 100% drożnej stronie miałam 20 i 17, endo 10 i to też moja trzecia IUI Mamy zajść w ciążę i kropka!
ludek
A ja testuje równo za tydzień i coraz większy strach... :-(
Głowa do góry! Jeszcze się zaskoczysz
Emilianka6966
Dzień dobry dziewczynki! Jak Wam się rozpoczął ten wietrzny dzień?, ja dzisiaj zaczynam stymulację gonalem, mam tylko nadzieję że będę się dobrze czuła, zastrzyk podaje sobie o 17 kazali zachować tą samą porę, tydzień przeleci jak z procy, byle do poniedziałku do kolejnej wizyty kontrolnej Dziewuszki po IUI nie poddajcie się do końca, pamiętacie moje podejście, wierzyłam do samego końca, i tak trzeba, po to to wszystko robimy żeby osiągnąć wymarzony cel
jolancik
,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
LUTY
21 – jolancik – wizyta u lekarza
21/22 – cikulinka – beta hcg
24 – jasani – monitoring cyklu
27 - adunnnia90 - monitoring
28 – Oska305 – beta hcg
MARZEC
01 – Bubu19821 – monitoring cyklu
01 – Oska305 – wizyta w klinice
06 – ludek - testowanie
07 - anett96 - testowanie
Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy
ludek
Dzień dobry dziewczynki! Jak Wam się rozpoczął ten wietrzny dzień?, ja dzisiaj zaczynam stymulację gonalem, mam tylko nadzieję że będę się dobrze czuła, zastrzyk podaje sobie o 17 kazali zachować tą samą porę, tydzień przeleci jak z procy, byle do poniedziałku do kolejnej wizyty kontrolnej Dziewuszki po IUI nie poddajcie się do końca, pamiętacie moje podejście, wierzyłam do samego końca, i tak trzeba, po to to wszystko robimy żeby osiągnąć wymarzony cel
Emilianka, super, że już zaczynasz Sama sobie robisz zastrzyki?
adunnnia90
Ja mam zastrzyki podawac sobie o 20. Ja zaczynam jutro [emoji4] czyli znowu rowno mamy wizyte [emoji6] ja o 8.30 mam byc w klinice na badanie estradiolu a o 10.30 wizyta z wynikami u gina a Ty jak?Dzień dobry dziewczynki! Jak Wam się rozpoczął ten wietrzny dzień?, ja dzisiaj zaczynam stymulację gonalem, mam tylko nadzieję że będę się dobrze czuła, zastrzyk podaje sobie o 17 kazali zachować tą samą porę, tydzień przeleci jak z procy, byle do poniedziałku do kolejnej wizyty kontrolnej Dziewuszki po IUI nie poddajcie się do końca, pamiętacie moje podejście, wierzyłam do samego końca, i tak trzeba, po to to wszystko robimy żeby osiągnąć wymarzony cel
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
adunnnia90
Jolancik powodzenia na wizycie :-)
Cikulinka jak tam bete dzisiaj robilas? [emoji110] [emoji110] [emoji110]
jolancik
Dzięki jadę po południu. Pani doktor przyjmie mnie w szpitalu bo muszę zrobić badanie na chlamydie ale ogólnie mam parę pytań i mam nadzieję na usg bo dziś przypada mi 10 dc, ale zobaczymy.Jolancik powodzenia na wizycie :-)
reklama
Emilianka6966
ja mam być tak 7:30 na badanie estradiolu, a po 9:00 wizyta, jak dobrze że Cię mamJa mam zastrzyki podawac sobie o 20. Ja zaczynam jutro [emoji4] czyli znowu rowno mamy wizyte [emoji6] ja o 8.30 mam byc w klinice na badanie estradiolu a o 10.30 wizyta z wynikami u gina a Ty jak?
Podziel się: