reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny jestrm po IUI.
Dwa pecherzyki: 19 i 17 mm
endo 7,7
Mega dużo śluzu.
Na pękniecie nic nie dostałam od czwartku mam brac luteine.
Trzymajcie proszę kciuki.
To już trzecia IUI

Anett, mamy bardzo podobnie, bo po 100% drożnej stronie miałam 20 i 17, endo 10 i to też moja trzecia IUI :D Mamy zajść w ciążę i kropka!

Dzień dobry dziewczynki! Jak Wam się rozpoczął ten wietrzny dzień?, ja dzisiaj zaczynam stymulację gonalem, mam tylko nadzieję że będę się dobrze czuła, zastrzyk podaje sobie o 17 kazali zachować tą samą porę, tydzień przeleci jak z procy, byle do poniedziałku do kolejnej wizyty kontrolnej:) Dziewuszki po IUI nie poddajcie się do końca, pamiętacie moje podejście, wierzyłam do samego końca, i tak trzeba, po to to wszystko robimy żeby osiągnąć wymarzony cel:)

,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

LUTY

21 – jolancik – wizyta u lekarza

21/22 – cikulinka – beta hcg
24 – jasani – monitoring cyklu
27 - adunnnia90 - monitoring
28 – Oska305 – beta hcg

MARZEC

01 – Bubu19821 – monitoring cyklu
01 – Oska305 – wizyta w klinice
06 – ludek - testowanie
07 - anett96 - testowanie

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy

Dzień dobry dziewczynki! Jak Wam się rozpoczął ten wietrzny dzień?, ja dzisiaj zaczynam stymulację gonalem, mam tylko nadzieję że będę się dobrze czuła, zastrzyk podaje sobie o 17 kazali zachować tą samą porę, tydzień przeleci jak z procy, byle do poniedziałku do kolejnej wizyty kontrolnej:) Dziewuszki po IUI nie poddajcie się do końca, pamiętacie moje podejście, wierzyłam do samego końca, i tak trzeba, po to to wszystko robimy żeby osiągnąć wymarzony cel:)

Emilianka, super, że już zaczynasz :) Sama sobie robisz zastrzyki?

Ja mam zastrzyki podawac sobie o 20. Ja zaczynam jutro [emoji4] czyli znowu rowno mamy wizyte [emoji6] ja o 8.30 mam byc w klinice na badanie estradiolu a o 10.30 wizyta z wynikami u gina a Ty jak?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Jolancik powodzenia na wizycie :-)
Cikulinka jak tam bete dzisiaj robilas? [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Dzięki jadę po południu. Pani doktor przyjmie mnie w szpitalu bo muszę zrobić badanie na chlamydie ale ogólnie mam parę pytań i mam nadzieję na usg bo dziś przypada mi 10 dc, ale zobaczymy.

39f8egz2yx0jwf3r.png

reklama
Ja mam zastrzyki podawac sobie o 20. Ja zaczynam jutro [emoji4] czyli znowu rowno mamy wizyte [emoji6] ja o 8.30 mam byc w klinice na badanie estradiolu a o 10.30 wizyta z wynikami u gina a Ty jak?

ja mam być tak 7:30 na badanie estradiolu, a po 9:00 wizyta, jak dobrze że Cię mam;)

Do góry