reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny smutna wiadomosc :( IUI w tym cyklu nie bedzie..pecherzyki tak urosly ze szok ,marny sluz plodny prawie w ogole go nie ma :( dostalam zastrzyk na pekniecie zeby mi sie torbiele nie porobily i doktorka powiedziala ze przez te dwa dni mamy dzialac bo mam wieksza szanse w naturalu zajsc... Ajjj ale sie zalamalam :(

reklama
Dziewczyny smutna wiadomosc :( IUI w tym cyklu nie bedzie..pecherzyki tak urosly ze szok ,marny sluz plodny prawie w ogole go nie ma :( dostalam zastrzyk na pekniecie zeby mi sie torbiele nie porobily i doktorka powiedziala ze przez te dwa dni mamy dzialac bo mam wieksza szanse w naturalu zajsc... Ajjj ale sie zalamalam :(
Nie załamuj sie, tylko działaj według wskazówek lekarza. Trzymam kciuki [emoji8]

Glowa do gory! Lekarka powiedziala ze macie dzialac a nie ze jest 0 szans w tym cyklu. To do dziela ja trzymam kciuki i nie puszczam [emoji4] [emoji110] [emoji4] [emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. Ja dziś dostałam @ i za 3 dni zaczynam brać clo. Mam nadzieję że w tym cyklu w końcu będę miała iui. Muszą tylko urosnac 2 piękne pęcherzyki. Mój lek robi iui tylko w tedy kiedy będą 2 pęcherzyki

Adunnnia No nie tego nie powiedziala :) no ale ja sie szykowalam na IUI a tu rozczarowanie czego sie kompletnie nie spodziewalam ..no ale zobaczymy co to bedzie teraz :) nie dziekuje zeby nie zapeszac :) ja za nas wszystkie mocno trzymam kciukiiii !!!!!:)))

Adunnnia No nie tego nie powiedziala :) no ale ja sie szykowalam na IUI a tu rozczarowanie czego sie kompletnie nie spodziewalam ..no ale zobaczymy co to bedzie teraz :) nie dziekuje zeby nie zapeszac :) ja za nas wszystkie mocno trzymam kciukiiii !!!!!:)))
To wspieramy siebie wzajemnie [emoji4] a Wy z M do dziela [emoji6]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny. Ja dziś dostałam @ i za 3 dni zaczynam brać clo. Mam nadzieję że w tym cyklu w końcu będę miała iui. Muszą tylko urosnac 2 piękne pęcherzyki. Mój lek robi iui tylko w tedy kiedy będą 2 pęcherzyki
Trzymam kciuki. Ja zawsze mam1 pecherzyk po clo tez mialam jeden dopiero po lametcie mam 2.
Rozumiem ze dla Twojego gina niema sensu robic na 1 pecherzyku tak? Jak to tłumaczy?

Do góry