reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
dziś 12 dień po iui........zaczynam chyba fiksować......czasem mnie pobolewaja jajniory jak na mega @ no i piersi stały sie pełniejsze i trochę tkliwe.....zaczynam się martwić...wiem że nie powinnam bo co to zmieni ale to nie takie proste ach chyba koniec moich wywodów

reklama
dziś 12 dień po iui........zaczynam chyba fiksować......czasem mnie pobolewaja jajniory jak na mega @ no i piersi stały sie pełniejsze i trochę tkliwe.....zaczynam się martwić...wiem że nie powinnam bo co to zmieni ale to nie takie proste ach chyba koniec moich wywodów
Jeszcze nic nie jest stracone. [emoji8] Kiedy testujesz? Trzymam kciuki

Ja tak miałam w tym szczęśliwym cyklu. 3 dni przed spodziewaną @ tak mnie bolał brzuch, że profilaktycznie na noc ubierałam podpaski żeby w nocy nie było zaskoczenia. Piersi też były tkliwe i większe ale myślałam , że to znowu skok prolaktyny. Tak więc dziewczyny nie stresujcie się tymi objawami, że się nie udało bo nie ma reguły to są dokładnie te same objawy.

Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom

,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

LUTY

20 – anett96 – IUI
20 – zylwia – monitoring cyklu
20 – wiola1702 – monitoring cyklu
20 – adunnnia90 – wizyta w klinice
20 – Vinszka - wizyta + ocena cyklu
20 – Emilianka6966 - wizyta w klinice przed ivf

21 – jolancik – wizyta u lekarza
21/22 – cikulinka – beta hcg
24 – jasani – monitoring cyklu
27 - adunnnia90 - monitoring
28 – Oska305 – beta hcg

MARZEC

01 – Bubu19821 – monitoring cyklu
01 – Oska305 – wizyta w klinice
06 – ludek - testowanie

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki:) Dzisiaj wizyta-sądny dzień, tak się stresuje jak przed pierwszą wizytą w tej klinice.Jestem też cholernie nakręcona, piękny dzień nas dzisiaj przywitał, w powietrzu już czuć powiew wiosny,tak lekko na duszy. Jadę pozytywnie nastawiona i mam nadzieję że ten stan się utrzyma. wizyta 12:40:) Mam nadzieję że mój Pan dr też ma dzisiaj dobry humor i skrupulatnie mi wszystko wyjaśni:)

Trzymam kciuki [emoji6]

Napisane na iPhone

reklama
Dziewczyny jestem po wizycie. Od srody zaczynam stymulacje!!! [emoji4] [emoji4] [emoji4] a punkcja prawdopodobnie za 2 tyg w pon. Leki juz wykupilam z refundacja placilam 851,61
Za tydz w pon wizyta kontrolna monitoring i badanie estradiolu.

[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] dziewczyny za wszystkie

Jolancik wpisz mi 27.02 monitoring [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry