reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Czy doktor dawał Wam zwolnienie lekarskie w dniu wizyty /inseminacji? Bo nie zawsze jest możliwość wzięcia urlopu...
Tak samo po inseminacji....czy istnieje możliwość aby dostać zwolnienie?
Ja dostawalam od dnia iui na 2tyg do bety...nie chcialam sie stresowac ani nic robic w pracy...ale ogolnie to zalezy od lekarza...mozesz mu nawkrecac ze masz prace fizyczna albo psychicznie nie wyrabiasz...

reklama
Dziewczyny a propos rozterek z zarodkami. Zawsze możecie wnieść o utworzenie tylko jednego i wtedy nic się nie zmarnuje , ani nic nie będzie trzeba przekazywać etc... Ale pomyślcie: jesteście pewne, że nigdy takie nie powstały w was tylko, że się nie zagnieździły? Nie jesteście. Mogło tak być wiele razy tylko o tym nikt nie myśli. A to takie same zarodki jak te, o których piszecie. Więc nie dajcie sobie robić wody z mózgu. Martwić się macie o te, które zaczną się rozwijać w was. Głowy do góry!

Dziewczyny może to głupie, ale czy po iui rosły Wam piersi? :-) Ja jestem już 5 dni po i w końcu coś tam mam, bo do tej pory było kompletne zero. Możliwe, że to przez te wszystkie hormony na stymulację?

Dzięki dziewczyny... Ja akurat leczę się w wawie tylko nie w klinice wszystkim dobrze znanej typu Novum Invimed czy Invicta... Zobaczymy co będzie... Z IUI byłam tam zadowolona mimo iż się nie udało uzyskać ciąży... Podejście do pacjenta jest tam genialne a moja lekarka jak u niej jestem to czuję się jakbym była jej jedyną pacjentka... Mimo iż czasem ciężko się do niej dostać...

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Joko, ależ Ferti publikuje na stronie swoje wyniki :) nie mogę teraz znaleść w którym miejscu ale na bank czytlam ze sami są w szoku ze mają takie dobre wyniki :) w sensie sami sie nie spodziewali ze tak dużą skutecznosc mają jezeli chodzi o in vitro :)

Joko, ależ Ferti publikuje na stronie swoje wyniki :) nie mogę teraz znaleść w którym miejscu ale na bank czytlam ze sami są w szoku ze mają takie dobre wyniki :) w sensie sami sie nie spodziewali ze tak dużą skutecznosc mają jezeli chodzi o in vitro :)
Widziałam widziałam.... Tylko chodzi mi o to że to mało znana jeszcze klinika. A ty jak tam? Miałaś IUI wczoraj? Bo ja cały czas ściskam kciuki...

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry