reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziś 1 dzień po iui ale powiem wam że się jakoś inaczej czuje niż po tamtej mam taki dyskomfort w środku zobaczymy jakie będą tego skutki po testowaniu no i niewiem sama kiedy je robić czy 14 dni po czy czekać do terminu @....w pracy ziela straszliwie średnio co 3 minuty normalnie szok ale to pewnie wina pogody

reklama
Dziś 1 dzień po iui ale powiem wam że się jakoś inaczej czuje niż po tamtej mam taki dyskomfort w środku zobaczymy jakie będą tego skutki po testowaniu no i niewiem sama kiedy je robić czy 14 dni po czy czekać do terminu @....w pracy ziela straszliwie średnio co 3 minuty normalnie szok ale to pewnie wina pogody
No kochana to trzymamy kciuki i nie puszczamy....

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny my już zdecydowaliśmy się na in vitro. Jeszcze podejdziemy do tej iui, bo musimy mieć trzy na koncie żeby przystąpić do procedury, ale zaczynamy zbierać pieniądze. Teraz tyle idzie na inseminacje, które mają stosunkowo małe szanse powodzenia, że zdecydowaliśmy spróbować.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja caly czas trzymam kciukasy !!! :) a powoedz mi jak to z tym winkiem i migdalami ? Kiedy pisalas i jakie ilosci ?:)

A i w ktorym dniu cyklu mialas robiona IUI ?

Trzymam kciuki za powodzenie, teraz najgorsze to czekanie i gadanie " nie myśl o tym" ha no weź nie myśl, ja jestem 7 dni po IUI, nic nie czuję, czekam spokojnie, a śpię niemiłosiernie ale to od progesteronu

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Ja caly czas trzymam kciukasy !!! :) a powoedz mi jak to z tym winkiem i migdalami ? Kiedy pisalas i jakie ilosci ?:)
No więc winko czerwone wytrawne oddania cyklu po niedużej lampce i podjadanie migdałów do owulacji a co do dnia iui to byla 13 dnia cyklu a zwyczaj była 15 albo 16 wiec jakoś wcześniej oby była udana no i wogole to jajeczko mi pękło chyba bo był już płyn widoczny także teraz tylko czekanie to najgorsze ale w robocie młyn taki ze prace do domu musiałam wziąć i teraz siedze haftu je bajorkiem orzelki

Super ciesze sie, kibicuje i trzymam kciuki
emoji4.png
emoji4.png

Ja odliczam juz dni do 25 dc i zaczynam brac leki i czekam na @ , i 2 dc wizyta
emoji3.png

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli
Super ciesze sie, kibicuje i trzymam kciuki [emoji4] [emoji4]
Ja odliczam juz dni do 25 dc i zaczynam brac leki i czekam na @ , i 2 dc wizyta [emoji3]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
A który masz dziś dc? :) a na wizycie co bedzie? :)
ja od jutra biorę nowa stymulacje po kotrej ponoc nie robia sie torbiele - LAMETTA. Któraś brała?

Trzymam kciuki za powodzenie, teraz najgorsze to czekanie i gadanie " nie myśl o tym" ha no weź nie myśl, ja jestem 7 dni po IUI, nic nie czuję, czekam spokojnie, a śpię niemiłosiernie ale to od progesteronu

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki również &&&za ciebie no to czekanie ciezkie ale już chyba przywyklam no tylko niewiem kiedy iść testować czy może czekać do małpy

reklama
Do góry