To co mi proponujesz ? powtórzyc badanie ? czy isc do innego labo ...ja teraz tez zrobiłam bez wiedzy mojego gina....ale jak widac nie było mi to dane hehe ..... moze sie zapytam go co on o tym mysli ide w środe do niego na wizyte ....
reklama
Zapytaj, porozmawiaj, mozesz mu nawet podsunac pomysl z testem ale bez stosunku a z pobraniem sluzu i plemnika. Przeciez nie musi wiedziec skad posiadasz taka wiedze, i na pewno musisz powtorzyc test.To co mi proponujesz ? powtórzyc badanie ? czy isc do innego labo ...ja teraz tez zrobiłam bez wiedzy mojego gina....ale jak widac nie było mi to dane hehe ..... moze sie zapytam go co on o tym mysli ide w środe do niego na wizyte ....
Z reszta jak mu pokazesz wynik w sumie nijaki pewnie i tak bedzie wiedzial co ma robic [emoji6]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
jolancik
Fanka BB :)
,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,
złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,
LUTY
07 - anett96 - monitoring cyklu
08 - cikulinka - IUI
10 - angelawwa - HSG
11 - joko86 - beta hcg
15 - Emilianka6966 – test ciążowy
15 - Evelevel - USG i wizyta ciążowa
16 - Mikaaaaa - USG i wizyta ciążowa
Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy
Ostatnia edycja:
Jolancik wpisz mi prosze na 15.02 usg i wizyte ciazowa [emoji6],, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
LUTY
07 - anett96 - monitoring cyklu
08 - cikulinka - IUI
10 - angelawwa - HSG
11 - joko86 - beta hcg
15 - Emilianka6966 – test ciążowy
16 - Mikaaaaa - USG
Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Aaaa ja dziś obudziłam się z bólem @... Przyjdzie jak nic... Masakra... Nie chcę, nie chcę, NIE CHCĘ!!!!
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Bubu19821
Joko spokojnie. Jeszcze nie przyszłaAaaa ja dziś obudziłam się z bólem @... Przyjdzie jak nic... Masakra... Nie chcę, nie chcę, NIE CHCĘ!!!!
Wiem, straszne jest to czekanie. Ja dziś z tego wszystkiego o czwartej rano wstałam, spać nie mogłam.. Joko póki nie ma @ postaraj się nie myśleć o niej... Trzymam kciuki za ciebie
Nie dziękuję nie dziękuję!!! Ale przez ponad siedem lat "bezdzietnych" już znam na tyle swój organizm że mogę powiedzieć z pełnym przekonaniem że druga IUI się nie powiodła. Buuuu.... Teraz badanie AMH w nastepnym cyklu i po nim decyzja kiedy in vitro... Na dzień dzisiejszy nie mam kasy na całą procedurę w Warszawie. Jak amh będzie dobre to poczekam na dofinansowanie przez samorząd.Joko spokojnie. Jeszcze nie przyszła
Wiem, straszne jest to czekanie. Ja dziś z tego wszystkiego o czwartej rano wstałam, spać nie mogłam.. Joko póki nie ma @ postaraj się nie myśleć o niej... Trzymam kciuki za ciebie
Ja dzis tez jakis dołek. Mialam koszmary w nocy. Czy jest szansa, ze po zastrzykach pęcherzyki urosną? W 12 dniu było mniej niż 10 mm, a owu mam ok 18 dnia. Teraz mam zastrzyk codziennie aż do soboty. W piątek usg, ale do tego czasu chyba osiwieję!!
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Emilianka6966
Urosną- nie martw się,tym bardziej ze masz zastrzyki codziennie a po nich pierońsko rosną Głowa do góry:0Ja dzis tez jakis dołek. Mialam koszmary w nocy. Czy jest szansa, ze po zastrzykach pęcherzyki urosną? W 12 dniu było mniej niż 10 mm, a owu mam ok 18 dnia. Teraz mam zastrzyk codziennie aż do soboty. W piątek usg, ale do tego czasu chyba osiwieję!!
Podziel się: