Azjak ja pierdzielę ale fajnie.... Ty szczęściaro... Hahaha wierzę że beta to będzie formalność... Tylko daj znać jutro jaki wynik....Dziewczyny nie dowierzam, aż mi się ręce trzęsą... W grudniu miałam 3 nie udaną iui na poczatku stycznia wizyta u mojej gin uzgodnilysmy że kolejny krok to laparo na koniec lutego. Zbadala mnie i wyszło ze byłam już po owu, endo idealne. No i nastawialam się ze mam 2 m-ce luzu. I faktycznie nie myslalam o tym, nic nie brałam po za bromkiem i inofemem, nie monitorowalam, nawet nie zastanawialam się kiedy owu była. Od 3 dni boli mnie brzuch i piersi jak na okres, ból mocniejszy, okresu wczoraj nie dostałam dziś wracając z kościoła kupiliśmy test z czułością 25. Od razu zrobilam i po 3 min. wyszła blada kreska!!! Dołączylabym foto ale nie wiem jak mąż też widzi tą kreskę to chyba nie mam paranoi... Brzuch mnie boli caly czas, mam wrazenie ze @ zaraz przyjdzie a z. 2 strony cały czas banan z buzi nie schodzi bo mam nadzieję że jednak marzenie dziecka z miłości się spełniło
Napisane na LG-H955 w aplikacji Forum BabyBoom
To świętujemy.... Mam nadzieję że takie dobre wieści od początku roku będą się utrzymywały....
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom